עזרה...

עזרה...

היי חבר'ה היום היה לי שיעור 1 והיה ממש סבבבה אני עכשיו אני רוצה לגשת לתאוריה יום ראשון אני לומד כבר יומיים ברצף... איך אתם ממליצים ללמוד??? ושאלה נוספת... מתי משרד הרישוי נפתח כי אני רוצה לגשת בין הראשונים בבוקר! תודה מראש איתן

gilgula

New member
טוב

אני אישיתי קראתי פעמיים מהפסר ועדיין בדברים שלא כ"כ הבנתי נעזרתי בתוכנה של "נהיגה נכונה 2004" היא ממש טובה. גם השאלות שם ממש טובות לתרגול. תעשי את המבחנים שמצורפים לספר, ואם סיימת גם אותם יש שאלות בכל מיני אתרים, אבל לא כדאי להסתמך רק עליהם. אני חושבת שמשרד הרישוי נפתח מ8 בבוקר אבל אני לא בטוחה.. אולי מישהו פה יודע יותר טוב ממני, בהצלחה,

gilgula

New member
אופס סליחה

לא יודעת למה חשבתי שאתה בת ..חח... סוריי

adidas88

New member
אמממ

דבר ראשון בהצלחה עם השיעורים (מקווה שהוצאת את הטופס הירוק והכל ושילמת אגרה אחרת אתה לא יכול לגשת לתיאוריה) אני ממליצה ללמוד מהספר ולפתור את המחבנים שבספר זה הכל. אם אתה לומד יומיים כבר זה נראה לי סבבה לגמרי. גם אני חושבת שמשרד הרישוי נפתח ב8-איפה אתה ניגש? באיזו עיר? בהצלחה בתיאוריה

התייחס לתגובה

אאמ כן שילמתי הכל והטופס והסידורים הראפויים עשיתי רק משלא ברור איזה בדיקה צריכים לעשות לי במשרד הרישוי שאני כשיר לנהיגה??? ואני ניגש במחוז חיפה וכן בבררתי זה נפתח ב8

adidas88

New member
אחלה

בהצלחה! אין לי מושג לי לא עשו בדיקות מעבר לטופס הירוק.

gilgula

New member
צריכים לעשות בדיקת ראיה

ובדיקה כללית שאותה יכול לעשות גם רופא המשפחה.. אתה צריך לעשות אותן לפני שאתה ניגש לתאוריה..

gilgula

New member
לא..

אם עשיתי את הבדיקות הנ"ל נותר רק ללכת ולהיבחן בהצלחה

כנס לאתר "למד"

הרשמה עולה כולה 5 ש"ח ע"י שליחת SMS אתר מצוין לפי דעתי . ואתה יכול גם ללמוד מהחוברת ואז להרישם לאתר כי יש שם אין סוף מאגר של תיאוריות. אני למדתי מהחוברת ותרגלתי ב"למד" ועברתי אתמול. נ.ב ההרשמה היא לחודש אחד בלבד

למעלה