עזרה.....

עזרה.....

שלום לכולם. אני חדשה בפורום זה והייתי שמחה אם תוכלו לייעץ לי. אני בת 26 ובתולה (לא ליפול מהכיסאות!)
. הכרתי מישהו שאני יודעת שהוא מחפש רק סטוצים וזה בהחלט מתאים לי איתו. אני לא יודעת למה אבל אני קצת מתביישת ממנו ולכן שיקרתי לו... הוא חשד בי שאני בתולה ואני אמרתי לו ששכבתי בסך הכל רק פעמיים בחיי(כלומר אפילו לא עם שני אנשים אלא פעמיים בלבד) וזה היה לפני כמה שנים. השאלה שלי היא האם תהיה לו אפשרות להרגיש פיזית ? חברה אמרה לי שכמעט בלתי אפשרי עבורו לדעת שלא שכבתי בחיים כי לעשות רק פעמיים סקס לפני כמה שנים זה בעצם להיות בתולה...

D the kid

New member
לשקר זה לא בריא.

את לא יודעת לאן זה יוביל וכמה שתמשכי את זה, זה יהיה רק יותר גרוע. את לא יודעת מתי זה יחזור אלייך כמו בומרנג. מה יש להתבייש
להיפך, תגידי לו שהיית קצת 'פָגרִי' והתביישת להגיד בהתחלה. ככה גם הוא יהיה יותר מבין ויעשה הכל בקצב הנכון (בתקווה). לגבי "לדעת", אם פתאום יכאב לך (פתאום, כי את הרי "לא בתולה"), זה יהיה קצת חשוד בעיניו.. לא
(יש מצב שאחרי פעמיים זה עוד יכאב (אם בכלל), אבל זה בכל זאת יעלה חשד).

03lior

New member
מתי בגילגול הקודם

בקצב הזה את הZיון הבא תקבלי בגילגול הבא חחח

חופ שיה

New member
לא בהכרח מרגישים אם את בתולה או לא

ובקיצור - צאי מה"סרט" שלך, ותאמרי לו שאת בתולה, האמת, רק האמת וכל האמת, שקרים סופם להתגלות.

03lior

New member
חופשיה ציפיתי שתגידי לה

שתהייה חופשיה ותעשה את זה כבר וירד לה אבן מהמוח

../images/Emo45.gif

חוץ מזה.. שאם הוא ידע הוא רק יכול לעזור לך, להתחשב יותר ולהקל עליך. בסך הכל הפעם הראשונה לא קלה לרוב, ונתפסת כטראומטית לעיתים.

../images/Emo45.gif

נראה לי שזה עדיף. במיוחד כיוון שבשביל הפעם הראשונה חשוב במיוחד להיות רגועים ואין סיבה להכניס עוד גורם מתח למערכת.

Shappiro

New member
לא כדאי...

בפעם הראשונה שלי, דיממתי די הרבה כשהקרום נקרע. הממ... אני מתחילה לחשוב שזה לא נורמלי אם אף אחת לא אמרה את זה עדיין... האם אני בסדר?! בכל מקרה, יכול להיות שקצת לא תדעי מה לעשות, והוא אולי יחשוב שאת לא משהו, אבל תוכלו להתרגל בייחד. הכי כיף

א פרח

New member
אני לא דיממתי בכלל

אולי זה קרה בלידה הראשונה אבל זה כבר לא ניראה לי קשור.

למעלה