עזרה...

dona27

New member
עזרה...

שלום, אני פונה אליכם בבקשת עזרה ואודה לכם על תגובתכם הכנה.. אחי כבר מעל 8 חודשים לא קיבל רגילה, גם כשמוציאים אותו לרגילה מקפיצים אותו אחרי יומיים.. הוא הסתכסך עם המ"פ שלו והוא שלל לא את הרגילה שאמור היה לקבל, הוא בא אליו ואמר לו שהוא דאג שהוא לא יקבל רגילה והוציא אותו ליומיים וחצי הביתה. אחי הוא מפקד בגדוד והוא חייל טוב שלא עושה בעיות - מה עושים ? הבנ"א מיואש ופיתח אנטי רציני לצבא נשארו לו עוד 11 חודשים לשחרור ..

סמדר בנ

New member
שלום דונה

חופשה רגילה היא אחת מזכויותיו של החייל - ששה ימים כל ארבעה חודשים. אני מצרפת לך קישור בנושא. ככלל, קורה שלפעמים לא ניתן לצאת בזמן לרגילה, אבל שמונה חודשים זה נראה לי יותר מדי. אני לא בטוחה שזכות מ"פ לשלול רגילה, מקסימום אולי לעכב אותה. זה נושא עדין כי יש כמובן סיכון בכך שהסכסוך בינו לבין המ"פ יעמיק אבל מצד שני הוא צריך לקבל מה שמגיע לו. ראשית כדאי לוו לנסות לדבר על כך עם המ"פ ולהבהיר לו שהוא יודע שזו זכותו לקבךל רגילה. אם זה לא עוזר כדאי לו לבקש ראיון עם מפקד גבוה יותר, גם זו זכותו - וראי קישור גם בנושא זה.

dona27

New member
תודה..

אני מקווה שזה לא "ידפוק" אותו אם הוא יפנה לדרגיפ בכירים יותר אבל הוא ממש מסכן זה פשוט מוציא לו את כל המוטיביציה שיש לו מפ שמתנכל לו...

למעלה