עזרה..

RiN rOoN

New member
עזרה..

מישהו יכול לתת לי את התרגום בעברית לשיר Because of you?

טוב אני אנסה..

אממ תתקנו אותי אם טעיתי, ואם לא טעיתי אז אתם גם יכולים לתקן אותי
וזה תרגום חופשי
בגללך: אני לא אעשה את אותה הטעות שאתה עשית אני לא אתן לעצמי כי ליבי כה אומלל אני לא אשבר באותה הדרך שאתה נשברת אתה נפלת כ"כ חזק אני למדתי בדרך הקשה שלעולם לא לתת לזה להגיע רחוק פזמון: בגללך, לעולם לא סטיתי יותר מידי מהמדרכה בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך, למדתי שזה קשה לבטוח במישהו, אבל כולם סביבי בגללך, אני פוחדת איבדתי את דרכי ואחרי לא זמן רב שמת לב לזה אני לא יכולה לבכות בגלל שאני יודעת שזאת החולשה בעינייך אני כפויה לזייף חיוך, צחוק, בכל יום בחיי אים סיוכי שליבי ישבר אם אין בו אפילו חור -פזמון חוזר ראיתי אותך גוסס שמעתי אותך בוכה בכל לילה בשינתך ההייתי כ"כ צעירה ההיית צריך לדעת מאשר להישען עליי אתה לעולם לא חשבת על מישהו אחר אתה רק ראית את כאבך ועכשיו אני בוכה באמצע הלילה בשביל אותו הדבר הארור הזה בגללך, לעולם לא סטיתי יותר מידי מהמדרכה בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך, ניסיתי בכל כוחי לשכוח את הכל בגללך, אני לא יודעת איך לתת למישהו אחר להיכנס בגללך, אני מתביישת בחיי כי הם רקים בגללך, אני פוחדת בגללך.. בגלך...

RiN rOoN

New member
אממ תיקונים [נראה לי]

כתבת "אין סיכוי שליבי ישבר אם אין בו אפילו חור" ונראה לי שזה:"אסור שליבי ישבר אם אין בו אפילו חור" אני צודקת
תתקנו אותי=]

Blue Aura

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif../images/Emo28.gif

"למדתי שזה קשה לבטוח במישהו, אבל כולם סביבי" זה "בגללך מצאתי קשה לא רק לבטוח בעצמי אלא גם בסובבים אותי"

השורה של הקטע עם הלב הולכת ככה

הלב שלי לא יכול להישבר שהוא לא היה שלם מלכתחילה

תיקונים....../images/Emo80.gif

"איבדתי את דרכי ואחרי לא זמן רב שמת לב לזה אני לא יכולה לבכות" ולא עבר זמן רב לפני שהצבעת על זה.

Blue Aura

New member
זה לא ממש מדוייק../images/Emo122.gif../images/Emo1.gif../images/Emo28.gif

זה המדוייק: "בגללך": אני לא יעשה את אותה טעות שאתה עשית אני לא אגרום ללב שלי כל-כך סבל אני לא אשבור באותה צורה שאתה נשברת הרגשת שכל כך קשה למדתי בדרך הקשה,אני לא אקח את זה כל כך רחוק בגללך אני לעולם לא סוטה רחוק מדיי מהמדרכה בגללך למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך מצאתי קשה לבטוח בעצמי,ולא באף אחד אחר שמסביבי בגללך אני פוחדת. איבדתי את דרכי, ולא הרבה זמן לפני שאתה העלת את זה אני לא יכולה לבכות בגלל שאני יודעת שזאת חולשה בעינייך אני נאלצת לזייף כל חיוך,כל צחוק בכל יום בחיי הלב שלי,יתכן כי לא יכול להישבר משום שלא יכל להחזיק מלכתחילה בגללך אני לעולם לא סוטה רחוק מדיי מהמדרכה בגללך למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך מצאתי קשה לבטוח בעצמי,ולא באף אחד אחר שמסביבי בגללך אני פוחדת. אני ראיתי אותך מת אני שמעתי אותך בוכה,כל לילה בשנתך הייתי כל כך צעירה אז... אתה היית צריך לדעת יותר מאשר להיות תלוי בי אתה אף פעם לא חשבת על אף אחד אחר, אתה רק הראת את הכאב שלך ועכשיו,אני בוכה באמצע הלילה בגלל אותו דבר ארור בגללך אני לעולם לא סוטה רחוק מדיי מהמדרכה בגללך למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך מצאתי קשה לבטוח בעצמי,ולא באף אחד אחר שמסביבי בגללך אני פוחדת. בגללך בגללך ©זכויות יוצרים לי! מה לעשות הייתי צריכה לתרגם את זה לעבודה באנגלית,אני וחברה שלי עושות על BOY

Blue Aura

New member
*../images/Emo122.gif../images/Emo1.gif../images/Emo28.gif

"בגללך": אני לא יעשה את אותה טעות שאתה עשית אני לא אגרום ללב שלי כל-כך סבל אני לא אשבור באותה צורה שאתה נשברת הרגשת שכל כך קשה למדתי בדרך הקשה,אני לא אקח את זה כל כך רחוק בגללך אני לעולם לא סוטה רחוק מדיי מהמדרכה בגללך למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך מצאתי קשה לא רק לבטוח בעצמי אלא גם בסובבים אותי בגללך אני פוחדת. איבדתי את דרכי, ולא הרבה זמן לפני שאתה העלת את זה אני לא יכולה לבכות בגלל שאני יודעת שזאת חולשה בעינייך אני נאלצת לזייף כל חיוך,כל צחוק בכל יום בחיי הלב שלי,יתכן כי לא יכול להישבר משום שלא יכל להחזיק מלכתחילה בגללך אני לעולם לא סוטה רחוק מדיי מהמדרכה בגללך למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך מצאתי קשה לא רק לבטוח בעצמי אלא גם בסובבים אותי בגללך אני פוחדת. אני ראיתי אותך מת אני שמעתי אותך בוכה,כל לילה בשנתך הייתי כל כך צעירה אז... אתה היית צריך לדעת יותר מאשר להיות תלוי בי אתה אף פעם לא חשבת על אף אחד אחר, אתה רק הראת את הכאב שלך ועכשיו,אני בוכה באמצע הלילה בגלל אותו דבר ארור בגללך אני לעולם לא סוטה רחוק מדיי מהמדרכה בגללך למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע בגללך מצאתי קשה לא רק לבטוח בעצמי אלא גם בסובבים אותי בגללך אני פוחדת. בגללך בגללך

SweetOrSexy

New member
ממ למי יש כוח לתרגם ../images/Emo35.gif

אבל שם השיר בעברית : גברת עצמאית/אישה עצמאית.. איך שתרצי..[ניחמתי אותך
]

בגללך...../images/Emo80.gif

בגללך אני לא אעשה, את אותם טעויות שאתה עשית, לא אתן לעצמי, כי ליבי כל כך אומלל, אני לא אשבר, איך שנשברת נפלת כה חזק, למדתי בדרך הקשה, לא לתת לזה להגיע כל כך רחוק. בגללך, אני לא נשארת רחוק מידי מהמדרכה, בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע, בגללך, מצאתי שזה קשה לסמוך לא רק על עצמי אלא על כולם סביבי, בגללך, אני פוחדת. איבדתי את דרכי, ולא לקח זמן עד שהצבעת על זה, איני יכולה לבכות, כי אני יודעת שזו חולשתך בעינייך, אני כפויה לזייף, חיוך,צחוק בכל יום בחיי, ליבי לא יכול להשבר, כשהוא לא היה שלם מלכתחילה. פזמון חוזר.. צפיתי בך גוסס, שמעתי אותך בוכה בכל לילה בשנתך, הייתי כל כך צעירה, היית צריך לדעת שזה יותר טוב מלהשען עליי, אף פעם לא חשבת על אף אחד אחר, ראית רק את הכאב שלך, ועכשיו אני בוכה באמצע הלילה, על אותו דבר ארור. בגללך, אני לא נשארת רחוק מידי מהמדרכה, בגללך, למדתי לשחק בצד הבטוח כדי שלא אפגע, בגללך, הקדשתי את כל כוחי רק כדי לשכוח הכל, בגללך, אני לא יודעת איך לתת למישהו אחר להכנס, בגללך, אני מתביישת בחיי מפני שהם ריקים, בגללך, אני פוחדת. בגללך, בגללך.

למעלה