עזרה

רקדנית1

New member
עזרה

אני צריכה תרגילים טובים לחיזוק הפוינט.. אם אתם מכירים תרגילים אשמח אם תוכלו להסביר לי איך עושים אותם:)

yaeltal12

New member
אמממ אני אנסה

אני לא יודעת איך קוראים לתרגיל הזה ואם בכלל יש לו שם. תעמדי בכל עמידה שאת רוצה (אני ממליצה על עמידה ראשונה וחמישית) ותעשי פלייה, במקום ששתי כפות הרגליים יהיו מחוברות לריצפה תחברי לריצפה רק רגל אחת ובשנייה תמתחי את הקשת, זה יצא לך שיש לך רגל אחת שכולה על הריצפה בפלייה ורגל אחת בפוינט, ואת פשוט צריכה לדחוף את הקשת יותר ויותר, זה ממש מחזק, אני מקווה שהבנת, אין לי מספיק מושגים כדי להסביר את זה, טחחח את גם יכולה פשוט מול הטלוויזיה לתפוס את הרגל להחזיק בעקב ולמשוך את האצבעות, זה לא ממש כואב וזה עוזר.

Swan ninetynine

New member
לחיזוק הפויינט ../images/Emo109.gif

קודם כל, הרבה באטמנים. רק שבמקום לעמוד לגמריי על הרגל עמידה, תני קצת משקל על הרגל העובדת וככה כשאת דוחפת את הרגל השרירים הקטנים שיש בכף רגל ובאצבעות מתאמצים ומתחזקים. הדרך השנייה לחיזוק הפויינט היא להשתמש בגומייה [זה נראה כמו חוסם עורקים ויש כאלה שמיוחדים לפויינט ויש כאלה שעושים איתם ספורט שיש בכל חנות ספורט בכמה רמות] אני לא יודעת איך להסביר לך כאן איך להשתמש בגומייה, אחרי שתקני תבקשי מהמורה שלך שתראה לך, זה לא מסובך ועוזר נורא :)

למעלה