עזרה

עזרה

אני רוצה ללכת לחוג ריקוד (כבר כמה שנים רק שזה נדחה קצת..) -ג'אז. הקטע זה שאני בת 17 וכל החוגים שיש הם לבנות 14+- ואני רוצה להיות עם אנשים בני גילי +. מכירים מקומות כאלה ,בנתניה?

mary anna

New member
אמממ יש גם

את המכללה לאומניות הבמה.... וגם את זרמים אני פשוט מנתניה אז אני מכירה ורקדתי הרבה שנים בזרמים....

mary anna

New member
לא...

רקדתי במקום אחר גם מעולה קוראים לו זרמים. אבל עכשיו אני רוקדת בבת דור בת"א ולוקחת שיעורים בסטודיו בי... כן כן אני נוסעת נתניה-ת"א כל יום....(מה לא עושים בשביל הריקוד...)

mary anna

New member
לא יודעת...

האמת שקיבלתי בסיס מצויין ומקצועי במקום שלמדתי בו אז זה סיפק אותי... ואני חושבת שהגעתי להישגים טובים לגילי וזהו...

אן את מוכנה לנסוע לת"א

יש אחלה מקום שנקרא סטודיו בי. יש שם את כל קבוצות הגילאים ואמגוון של שיעורים. אבל זה רק אם את מוכנה לנסוע עד ת"א בשביל לרקוד... אני לא תל אביבית ואני נוסעת לשם פשוט כי לא מצאתי מקום בסביבה שלי וסטודיו בי שווה את זה. יש להם שיעור ניסיון אני ממליצה לך רק לנסות.

dina22

New member
נצל"ש- סטודיו B

עד כמה גבוהה הרמה שם? (אני מאוד מעוניינת ללמוד שם, אבל לא בטוחה שהרמה שלי גבוהה מספיק כדי להצליח ולהנות שם) וגם איך זה הולך- נרשמים לחוג מסויים/ סגנון מסויים או שאפשר לבוא למה שרוצים?

leiny85

New member
סטודיו בי

ככה: עד כמה הרמה גבוהה? יש המון רמות - מקסימום תלכי למתחילים פעם ראשונה. (אני מזהירה - גם המתחילים זה לא מאוד קל, בטח לא של יורם). איך זה הולך? פעם ראשונה אפשר לבוא חינם (להציג ת.ז), ואח"כ קונים כרטיסיות. הן תקפות לחודש בד"כ (יש גם ליותר). ואז באים מתי שיוצא. סבבה? סבבה.

אהמ..

זה בעיה בשבילי לנסוע לת"א. לזאת שמנתניה.. , את יכולה למליץ לי על מקומות (מאחר ורקדת המון שנים ?
) זרמים זה בנות קטנות.. אני צריכה המלצות! תודה מראש

mary anna

New member
תראי..

לפי מה שאני יודעת המקומות הכי טובים זה או המכללה לאומניות הבמה או זרמים או הבוסתן אז אני פשוט מציעה לך ללכת ולברר פרטים ותנאים וכל זה בכל אחד מהם ותראי מה שאת הכי רוצה...

yaeltal12

New member
יש דברים לצעירים בסטודיו B?

אני שמעתי מהמורה שלי שזה כל כך מקצועי, היא עושה שם שיעורים. יש שם גם חוגים וקורסים לצעירים יותר, נניח בגיל החטיבה למשל או שזה רק למבוגרים?

maholnikit

New member
ככה...בעיקרון יש את הסטודיו

שזה באבן גבירול מגיל 16 בערך... ויש את הבית ספר עד גיל 16 בארלוזרוב...

הילשלמת

New member
לא...

אבל יש המון בת"א.... אם זה כ"כ חשוב לך יש בת"א... לוקחים רכבת וזה לא כזה נורא.... יש המון סטודיוים מקצועיים ולגילאים האלו...! אם תרצי לדעת שמות באייסיקיו 311895943

למעלה