עזרה!

Fantastic 4

New member
עזרה!

היה לפני שבוע שבועיים בערך תוכנית בידור עם אלן דג'נרס מישהו יודע איך קראו לזה באנגלית? אני יודה מאוד למי שיגיד לי תודה מראש!

אוי, זה היה מצחיק.../images/Emo168.gif

ראיתי את זה בפעם המי יודע כמה ב-YES+ וכאבה לי הבטן. בבקשה, בבקשה תביאו עוד כאלה של אלן דג'נרס לערוץ.

gilriv

New member
בעניין אלן דג'נרס

אני יודע מה שאני אומר -YES+ כבר שידר אותה כמה פעמים מאז פורים שעבר והים הינחתה את האמי {פרסי הטלוויזה האמריקנית וזות האישה הבאמת קומיקאית טובה ולא אף אחד

gilriv

New member
בשעה 18.24 קונאן אובריין {שידור ח

חדש }? עם ניל יאנג יש

gilriv

New member
ביום שלישי 2 פרקים של "המשרד

בשעה 14.57 בשעה 21.10 שידור יומי של החיים מתחילים הבית הלבן עונה6 והשידורים הנוסף ברביעי 14.53 וב19.33 וOZ עונה1 -------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
טלי בידקי את עיתון הטלוויזיה

כתוב שהבית הלבן יהיה לו ,-?למחרת שידור נוסף בשעה 19.33 ש,תאתיקו לטיזר שידור נוסף גם

gilriv

New member
טלי פליז תגידי לי גם / סדרות מדעב

שיגמר כל הסדרות של נובמבר אי שם זה עד 13 פרקים ואין עונה2 קאמבק דחו אותה כבר -אפשר לרכוש בטלסטר גאלקטיקה אינטרפריז עונה3 והלאה תגידי לי יש אפשרות לזה זה מערוץ SCI-FI זות רשת
--------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
ההודעה מעלי {מקודם

,אין אפילו סיכוי שיחשבו בYES לרכוש את אחת הסדרות שכתבתי מקודם {אפילו שזה יהיה באחד הערוצים בYES
היה לנו את וויאג'ר הרי נשמור על התכנים המעולים שביס+ רק אולי מ2006 --------------------------------------------------------------------

למעלה