עזרה

עזרה

אני וחברה רוצות ללמוד לגלוש ... אתם יודעים אולי איפה אפשר לעשות קורס ? ומה כרוך בעינין ? מקווה שתוכלו לתת לנו פרטים ...

jKiTTiE

New member
אויש אויש כמה פעמים!?

סורי זה לא משו נגדך פשוט כל יום באים אלינו עשרות אנשים ושאולים איך לגלוש חחח טוב שלא נסחפתי....חחח =] זה המאמר של אחד המנהלים היותר טובים שהיו פה...(אלויס לא משו נגדך ;]) תקראי...ואם משו לא מובן...אנחנו הכתובת... =]

maorubin

New member
בלי מכות!!

קודם כל... לענות יפה... אפילו אם זה בפעם המאה מליון... לא חייבים להיות מניאקים! ברוך הבא לפורום.. אני מקווה שתמצאי פה את כל התשובות שאת צריכה.. אם לא תמיד אפשר לשאול!... בהצלחה בהמשך....

jKiTTiE

New member
עניתי יפהה!!!

עכשיו לא מגיע לי כוכב חחחח =] בוא נעשה תחרות חחח כל אחד שעונה יפה מקבל כוכב ומי שלא יושב בפינה! חחחחחחחחחחחחח

sfl

New member
וואי אחי אמרו היית בבראשית

ולא ראיתי אותך..או שאני פשוט לא יודעת איך אתה נראהה.. מקווה שלא הרימו אותך שםם למה הרימו קומונותת

M o r k

New member
כנסי

אפשר לעשות שיעור ראשון עם מדריך בחוף סידני עלי בכדי שילמד אתכן את בסיס הגלישה. כבר בשיעור הראשון אתן תדעו לעמוד על הגלשן וזה מה שאתן צריכות בשביל ההתחלה לאחר שתתרגלו יותר ותרצו ללמוד תרגילים אפשר לעשות שיעור נוסף שבו ילמדו אתכן תרגילים. משך שיעור הוא שעה וחצי עולה 150 ש"ח (אני עשיתי שיעור ראשון היה לי מדריך ממש סבבה מסביר קצר ולעניין ועמדתי איזה 3 פעמים כמו שצריך :) ) בהצלחה

למעלה