עזרה

steamer

New member
עזרה

שלום.. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי. אני נמצאת במצב מעורער כבר במשך הרבה זמן. וזה לא משתפר. רוב הזמן אני רק בוכה ועצובה. ושאני כבר מצליחה לחייך. זה לא אמיתי. עדין כואב לי ועצוב לי מבפנים. אני רוצה לאשפז את עצמי. האם יש למישהו ממכם איזהשהוא מידע על איך עושים זאת? אני אודה לכם מכל הלב. אני רק רוצה למצוא דרך לצאת מהמצב הנוראי הזה שאני נמצאת בו. תודה.

קודם כל שולחת לך חיבוק ענק ../images/Emo24.gif

אני יכולה לנסות להבין אותך אבל קשה לי אני אשמח אם תכנסי לכתובת שאתן לך שם תוכלי למצוא את מה שאת מחפשת. מקווה שהכל ילך בקלות ואני מבטיחה שבסוף כל ירידה יש עליה!!! בהצלחה

I D I N

New member
היי מה שלומך

למה את במצב הזה? את לא צריכה אישפוז עצמי מכיון שזה יזיק לך הרבה יותר. תפני לרופא המשפחה שלך ותבקשי פסיכיאטרית בדחיפות. וחוץ מזה, למה את במצב הזה? תוכלי לכתוב ל מסר ואשמח לעזור לך.. רק שתדעי שתמיד יש אור בקצה המנהרה וחשוב לא לאבד תקווה...

ניקולי

New member
לפעמים

כל אחד מאיתנו נמצא בדאוון כל שהוא.. עבודה עצמית היא הפתרון.. ראשית חפשי לעצמך את הסיבה , מדוע ? לאחר שתמצאי את הסיבה תוכלי להתמודד איתה מה שאת חושבת תחשבי ההפך להדיע לכאן ולאמר שרע לך זה עדין לא מספיק..חייבת להנתן סיבה מדוע רע לך. צאי מעצמך הביטי עלייך נקודת ראות אחרת..כאילו את מסתכלת על מישהי אחרת..ונסי לעזור לה ..בדיעבד את עוזרת לעצמך. מלבד זאת כמו שקודמיי אמרו כבר את יכולה לבקש ללכת לפיכולוגית..ו/או לעזרה נפשית כדי שע"י איש מקצוע תגלי את הכלים החבויים שלך לעזרה נפשית.

למעלה