עזרה

צצית

New member
עזרה

אני חדשה בפורום ובנושא הפורומים בכלל מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך שולחים מסר אישי?

boaz31

New member
צצית הסבר

בתחתית ההודעה שלך יש שתי משבצות::אחת הוספת תגובה והשניה מתחתה >מסר למחבר< לחצי על זו המשבצת ויפתח סיזם......

בת אל 7

New member
בועז בקר טוב, כתבת תשובה לצצית

ונעזרתי בזה גם כן ..חן חן לך. יש לי שאלה אם אתה כותב מסר אישי ,רק המקבל רואה את המסר? ואם אני רוצה שיהיה לי תיבה של מסר אישי שלי מה אני צריכה לעשות? בברכה בת אל

boaz31

New member
בת אל 7 -רק הנמען רואה את המסר

אם לא תגלי לאף אחד את סיסמתך.. שם איפה שאת מקבלת את המסר את יכולה לא למחוק ואז תהיה לך תיקיה בה את שומרת את המסרים אבל זה יסרבל לך את העניין.. את יכולה להעתיק כל מסר שברצונך לשמור בעזרת העכבר ולפתוח תיקיה>במסמכים שלי<ולשמור בה את ההעתקים ואם לא הבנת הכל אז את רשאית לשאול ולשאול ואענה לך ברצון רב

yaely2

New member
מנהל
שלום לכל אלה שיש להם בעיה עם מסר

שלום כולם שלום בועז, כמה שנים שאני פה מעולם לא שמתי לב שיש אפשרות למטה לשלוח מסר למחבר. ולמה לא ידעתי? כי אני כל הזמן משתמשת בשיטה אחרת. עכשיו אני אסביר את הדרך שבה אני בוחרת לשלוח מסר ואתם תבחרו מה נוח לכם. אני עוברת על השרשור, בלי לפתוח כלום. רואה שמות. כל שם זה שם הכותב הודעה. שוב אני אינני פותחת שום הודעה. ברגע שאני רואה את השם שאני חפצה ביקרו, זה שאני רוצה לשלוח לו מסר אני לוחצת עליו. (שימו לב ללחוץ על השם בלבד ולא על ההודעה) ו..מיד אני יכולה לשלוח מסר. סיימתי, אני מחפשת את המילה "שלח" לוחצת ושלום על ישראל. יש בעיה אחרת והיא לדעת לקבל מסר, זו הבעיה. נניח ששלחנו מסר והאדם שאליו הוא נשלח השיב לנו, אם איננו יודעים לפתוח, ובכלל לא יודעים שהגיע מסר מה הועילו חכמים בתקנתם?

אדזה

New member
תודה ליעלי ולבועז

עד עכשיו השתמשתי בשיטה של בועז להעברת המסר,היום ראיתי גם את השיטה של יעלי וגם זה נראה לי יעיל,וזה רק מוכיח את מה שנאמר לי בראשית דרכי במחשבים,שיש כמה דרכים לבצע אותה פעולה וכל אחד מסגל לעצמו את מה שנוח לו.אז תודה לשניכם ואם תגלו דרך נוספת,בבקשה בבקשה תגלו לנו גם.תודה

boaz31

New member
אדזה--אוהו כמה שיטות יש::

המסר,זו השיטה המסובכת והנושנה ביותר {חד וחלק} האימייל זו השיטה המקובלת והנוחה יותר ואפשר להעביר באימייל הכל כמעט,תמונות,משחקים,קליפים,בדיחות,מצגות ועוד המסנגר זו השיטה היותר מקובלת לשיחה בין שני אנשים ויותר {ועידה} ובנוסף לדבר ולהיות מצולם ע"מ שבן הזוג לשיחה יהנה מזיו פנייך היפים סקייפ---רק למי שרוצה לדבר כמו בטלפון אבל בחינם לכל העולם מי שיבקש -יפה-
אעזור לו או לה בכל מה שדרוש ליישם את אמצעי הקשר הנ"ל עוזי

boaz31

New member
על קצה המזלג -../images/Emo128.gif על גמלים ונאקות

חלב הגמלים ידוע בפולקלור העממי כבעל תכונות מרפא מדהימות. בחברות השבטיות, המגדלות גמלים, מייחסים האנשים לחלב הגמל את בריאותם הטובה, מיעוט המחלות, ותוחלת חיים ארוכה. בשנים האחרונות, במסגרת מחקרים, מתגלות תכונות איכות ומרפא יוצאות דופן של החלב. תוצאות המחקרים מצביעות על תרומה מדהימה של החלב לבריאות האדם, והחלמתו ממחלות. מי שמעוניין ביותר פרטים אביא לו-

אדזה

New member
בועז

אכן בועז,אתה צודק,אחרי שהמליצו לי על הסקייפ,ביקשתי מן הבן שלי והוא באמת התקין לנו את הפלא הזה.ובכל זאת רוצה לומר לך שאני עדיין נהנית יותר לשוחח בטלפון האלחוטי,להסתובב איתו בחדרים או להיות במטבח ולעשות את מה שאני צריכה לעשות,וכך לתפוס 2 ציפורים בבת אחת. אין ספק שהקידמה נהדרת,אך לכל מכשיר היתרון המיוחד שלו,מעניין מה עוד ימציאו לנו בדור שלנו?

boaz31

New member
-אדזה-

ראשית ההנאה הטלפונית אין בה חידוש וצריך לשלם עבורה בפרט אם שני בני בארה"ב ושנית שלחי לי את הכינוי שלך בסקייפ ונוכל לקשקש מעט

zipipeer

New member
כאשר את שולחת הודעה לפני השליחה

יש לך מקום לסמן בV שאת רוצה הודעה במייל שלך שהגיעה תגובה להודעה שלך, שהגיע מסר. ויש גם אפשרות לקבל הודעה על תגובות גם במסרון SMS. כן, זו אני ציפי

למעלה