עזרה..! מישהו יכול לתת לי את הפלאפון שלו כדי שאני אדע בדיוק לאן להגיע במפגש? תודה מראש.. אחינועם
י ילדת פ7א New member 16/8/05 #1 עזרה..! מישהו יכול לתת לי את הפלאפון שלו כדי שאני אדע בדיוק לאן להגיע במפגש? תודה מראש.. אחינועם
H hodayoyo New member 16/8/05 #2 אני עוד תוהה מה לעשות..../images/Emo60.gif אמא גרמה לי לא ללכת לבנימינה אז יש לי אפשרות להגיע למפגש ועכשיו אני בהתלבטויות אם המפגש היה נגיד בעזריאלי בטוח הייתי באה.. למה גני יהושוע?! בעע
אני עוד תוהה מה לעשות..../images/Emo60.gif אמא גרמה לי לא ללכת לבנימינה אז יש לי אפשרות להגיע למפגש ועכשיו אני בהתלבטויות אם המפגש היה נגיד בעזריאלי בטוח הייתי באה.. למה גני יהושוע?! בעע
X xdye1 New member 16/8/05 #4 ליד המזרקה הישנה שלא עובדת. אם את מגיעה מכיוון דרום (תחנת הרכבת) אני בטוח שתראי חבורה של אנשים-אנחנו[=
ליד המזרקה הישנה שלא עובדת. אם את מגיעה מכיוון דרום (תחנת הרכבת) אני בטוח שתראי חבורה של אנשים-אנחנו[=
ש שני מס 1 New member 16/8/05 #5 יכול להיות שיסיעו אותי לשם... ואני לא ממש יודעת איפה זה אז מישו אולי יכול להביא לי את הטלפון שלו במסרים או אפילו לכתוב כאן בפורום אם בא לו זה ממש יעזור! תודה
יכול להיות שיסיעו אותי לשם... ואני לא ממש יודעת איפה זה אז מישו אולי יכול להביא לי את הטלפון שלו במסרים או אפילו לכתוב כאן בפורום אם בא לו זה ממש יעזור! תודה