עזרה...

עינתתתת

New member
עזרה...

המחזור שלי לא סדיר.. הייתי אמורה לקבל לפני שבוע ועדיין לא קיבלתי ואני נוסעת שבוע הבא.. יש דרך לזרז את המחזור ?

נטלי 100

New member
אומרים שהתעמלות רבה עוזרת..

אבל בטח ברבורה או המוזה יתנו לך תושבה יותר נורמלית... ~נטלי~

לשתות הרבה מים...

זה מאד חשוב וכמובן לאכול נכון ייתכן והתזונה שלך לא נכונה וזה משפיע על המחזור שלך.

יש וצריך את הרופאים ...../images/Emo93.gif

וזה אחד המקרים בו הייתי בכל זאת פונה לרופא. ולו רק על מנת לוודא כי אין בעיה הורמוהלית-אנדוקרינית, או כל בעייה אחרת שבגינה המחזור אינו סדיר. הטיפולים הקונבנציונאליים להסדרת המחזור כוללים בדר"כ נטילת הורמונים, ולכן לאחר האבחון הייתי ממליצה בחום לפנות לנטורופת, או הומיאופאט, יש הטוענים כי דיקור עוזר מאוד בנושא זה. לבריאות

עינתתתת

New member
אני אלך..

אני אלך לטיפול אבל יותר מאוחר, אם זה ימשיך.. אני רק בת 18..

ה מוזה

New member
להסדיר מחזור

שאינו סדיר ,העצה מרפואת האיור ודה שהיא רפואה רבת שנים ועתיקה - להשרות ללילה עשרה צימוקים אורגניים בכוס מים, ובבוקר לשתות את המים ולאכול את הצימוקים ,כל יום במשך שלושה חודשים לא חושבת שלזרז מחזור זו דרך הטבע הרי נאמר "החיפזון הוא מהשטן "
לגבי העצה של רפואת האיור ודה שווה לנסות ,לא?

עינתתתת

New member
כנסי..

אני לא צריכה משהו כזה למשך ה3 חודשים כי אני מתכוונת ללכת לרופא בזמן הקרוב.. אני פשוט רוצה משהו שיזרז את המחזור משהו כמו השבוע :) כי שבוע הבא אני בטיול וממש לא בא לי להיות במחזור...

עינת יקירה -

נשים רבות שילמו בפוריותן העתידית בשל "משחקים" מהסוג שאת מנסה לשחק... הטבע אינו אוהב שמשטים בו. יש לו את המחזוריות שלו - ואל לנו להתערב בה. את מנסה להביא יום שרבי בחודש פברואר - כי יש לך מסיבה... גם אם היית מסוגלת - לא הייתי מציעה לך. אנא, מחזור הוא סימן לפוריות, ומגילך אולי אינך רואה את המשמעות שלו. שמעי לעצת סבתא - אל תשחקי עם הטבע. כל טוב

עינתתתת

New member
תודה על האכפתיות..

ולא התכוונתי למשחק כזה שיפגע בי\בפוריות שלי.. לדוגמא ספורט אני יודעת שספורט עוזר לזרז את המחזור, לכן זו עצה שתעזור לי.. ואני אנסה להתאמן בימים הבאים ואולי יקרה איזשהו נס.. ואני אקבל לפני הטיול שלי :) לא התכוונתי לשחק בזה יותר מידי, אני אלך לרופא לאחר שאחזור מהטיול לבדוק שזה שהוא לא סדיר זה בסדר ואולי הוא ייתן לי משהו על מנת לסדר אותו.. תודה על הדאגה בכל זאת :)

למעלה