עזרה

tykale

New member
עזרה

אני מת לעזוב את הבית אבל מה עושים אין לי כסף ואין לי עבודה מה לעשות? אני חייב לעזוב את הבית איך מתחילים?

NightElf

New member
קודם כל לעשות חושבים

לעזוב את בית ההורים ללא כסף זאת טעות ממדרגה ראשונה. זה ממש לא זול לגור בדירה בכוחות עצמך, צריך לשלם שכ"ד, מיסים, הוצאות אישיות וכו'. אז דבר ראשון לחסוך כסף, לעשות את החישובים הנכונים, להחליט לאן ולאיפה רוצים לעבור, ולמה רוצים לעבור. הההורים מתכוונים לעזור לך במעבר? מאיפה אתה בארץ? יש לך עבודה שיכולה לתמוך בך כלכלית?

tenen

New member
אז ככה...

דבר ראשון כדי שנוכל לתת לך תשובה יותר מושכלת ומותאמת לך מוטב שנדע את את מצבך היותר מדוייק :) מה גילך, כמה כסף יש לך, האם אתה עובד. מכיוון שפתחתי את כרטיסך האישי נראה לי שסיבת המעבר מובנת לי ונראה לי שיש לך פתרונות יותר טובים משכירת דירה, בכל אופן אחכה לעוד פרטים לפני שאציע יותר מדי כדי שלא יכעסו עלי כאן יותר מדי...

Jazz Singer

New member
נאור וtenen היקרים...

שניכם שאלתם את החור היקר אם יש לו עבודה בעוד שהוא במפורש כתב שלא... מצחיקולים שכמוכם.

מסכימה עם tenen

(כן, גם זה קורה לפעמים
) וגם חושבת שיש לך אפשרויות אחרות שבפורומים האחרים שאתה חבר בהם בטח ידעו לספר לך יותר - אם אני לא טועה, יש עמותות שמסייעות במקרים האלו, לפחות יעזרו לך למצוא עבודה... אפשרות אחרת שאני יכולה לחשוב עליה היא לבדוק בקיבוצים - אתה יכול להצטרף לגרעין של צעירים שעובדים בקיבוץ בתמורה למגורים וכלכלה + דמי כיס, ובמקביל למצוא עבודה נוספת מחוץ לקיבוץ ולחסוך קצת. אפשרות אחרת די דומה היא לעבוד בבית מלון - באילת או במקום אחר. מה שטוב לתפרנים שרק השתחררו, יכול להיות טוב גם לתפרן שמת לעזוב את הבית.

tenen

New member
שמח שהסכנת איתי :)

אבל זה רק כי את לא יודעת לאיפה אני מתכנן להציע לו ללכת :) את תרצחי אותי בהמשך :) בהנחה והוא עוד יחזור ויענה על השאלות ששאלתי אותו :)

אוקי...

מסתבר שאני לא צריכה להגיב אחרי מחסור בשעות שינה - לא קלטתי את התמונה כמו שצריך. אם אכן אתה מתכוון לשלוח אותו לאן שאני חושבת, אני אמנם לא ארצח אותך אבל אני חושבת שיש לו אפשרויות אחרות הרבה יותר טובות (כמו קיבוצים מסויימים שיתאימו לו יותר ויספקו לו את האווירה שהוא רוצה). אגב, אם אתה אכן מתכוון למה שנראה לי, יש לי הצעה יותר טובה - אולי תשכור לו אתה דירה ותקנה לו אוכל? גם ככה זה מה שיקרה אם מדובר בהצעה הזאת.

tenen

New member
אין לי מושג על מה את מדברת...

אבל זה בטוח לא מה שאני מדבר... בכל אופן נראה לי שפשוט ניתן לבן אדם להגיב ונמשיך לתהות אחר כך :) מסכימה? :)

למעלה