עזרה

Bushkape1

New member
עזרה

יש לי נגן mp3 בגודל 256MB של Sandisk. הרבה פעמים כשאני מנסה להעביר אליו שירים, אני מקבל הודעה בסגנון: Can't copy file - Cannot find disk sector או משהו כזה. והשיר לא מועבר למכשיר? ךמה זה נגרם ואיך אפשר לפתור את זה? תודה.

יאיר B

New member
לאחותי יש אותו נגן וגם לה היתה בעיה

כזו. אני לא יודע למה זה קורה (והאמת: זה קצת מטריד אותי). הפתרון (העקום יש לציין) לתופעה הוא פירומט של הנגן. אצלנו זה עבד ופתר את הבעיה (לפחות בינתיים, לא יודע אם זה לא יחזור שוב). לא יכול להבטיח לך שלך זה יעזור, לא יכול להיות אחראי לכך שלא יגרם נזק לנגן (פירמוט הוא פיתרון קיצוני). קחי בחשבון שפירמוט מוחק את כל המידע שיש על הנגן ולכן יש צורך לגבות את המידע שיש בנגן. מעניין אותי לדעת: האם יש עוד מישהו מהפורום שיש לו נגן כזה (או אחר) וגם קרה לו משהו דומה?

Bushkape1

New member
ניסיתי את זה

וגם ניסיתי לשנות את שמות הקבצים ואז להעתיק ועוד כלמיני דברים. יש למישהו עוד רעיונות? ד"א, אתם יודעים אם יש ל-SanDisk נציגות בארץ שאפשר ליצור איתה קשר?

יאיר B

New member
היבואן של כרטיסי זיכרון של סאנדיסק

הוא דלתה פילים. על כרטיס SD שקניתי של סאנדיסק כתוב: "תודה שקנית מוצר של SANDISK. דלתה פילים ישראל (1994) בע"מ מרכז תעשיות - כפר נטר ת.ד. 3733 כפר נטר לתמיכה / שירות: 09-8662666" לא יודע אם הם גם מיבאים את הנגנים של סאנדיסק, אבל שווה להרים טלפון ולשאול. אם זה לא, כנסי לסניף קרוב של באג ותשאלי אותם מי נותן אחריות לנגני סאנדיסק וקחי את מספר הטחפון שלו (לרוב, באג עובדת עם יבואנים רשמיים).

למעלה