עזרה!

Hallucinate

New member
עזרה!

יש לי נגן של אגרוטק, FUNKY BOY או משהו כזה. בכל מקרה, התחלתי להעביר כמה שירים לנגן, ואז זה התחיל לכתוב לי "אין אפשרות להעתיק את -שם השיר-: אין אפשרות ליצור ספרייה או קובץ". ניסיתי להעביר שיר אחר אבל זה עשה לי את אותה שגיאה. מה הבעיות של הדבר הזה, והאם זה משהו שיכול להיות מטופל ע"י פטיש ושני גמדים שוודיים קטנים? תודה:)

Hallucinate

New member
לא בא לי לנג'ס...

אבל זה קצת חשוב

Hallucinate

New member
מז"א לבדוק אותם?

כל שיר שאני מנסה להכניס לא בסדר הוצאתי את הכל השירים שהיו לי שם, ואז הכנסתי אותם שוב וזה היה בסדר, חוץ משלושה שלא נכנסו

naftaliz

New member
תשנה את השם של הקבצים.

תנסה להשתמש באותיות ומספרים בלבד, ללא שום תווים מיוחדים או "נסתרים". חלק מהנגנים לא אוהבים תווים שכוללים סימנים מיוחדים.

Hallucinate

New member
אהמממ טוב..

זו הייתה תגובה די מבדחת
אבל אני בספק, כי זה לא מקבל שום קובץ כרגע

naftaliz

New member
תנסה לחלק קבצים לכמה ספריות...

היו לי צרות כאלו בנגן הקודם. הפתרון היה שינוי שם לקבצים שלא רצו לעבוד, ובנוסף חלוקה של עד כמה עשרות קבצים בכל ספריה. תנסה לבדוק בספרות של הנגן כמה קבצים מותר לאחסן בכל ספריה. בנגנים מסויימים המספר הוא 63 או 127. לפעמים הבעייה היא שפשוט אסור לשמור קבצים שאינם ספריות ב- root כלומר משהו כמו // :f זה פשוט מזכיר נורא את כונני ה- disk on key הישנים מלפני 4 שנים.

Hallucinate

New member
תנוח../images/Emo3.gif

אין לך איזה 60 פורומים לנהל? צריך עזרה?
|אמן|

weird dust

New member
רק 3 ../images/Emo6.gif

ומצטער שאני עונה מעט היום אני פשוט בעוד גוש בגרויות. (מחר, בעוד 3 ימים ושוב סעוד 5 ימים).

Hallucinate

New member
הוא מנהל שלושה פורומים

בשעה שאין לילדים באפריקה די וי די. נורא מתחשב, נורא.

weird dust

New member
לפעמים יש בדיחות מעניינות

אפילו כאן, לא נורא. כן ירבו המנהלים בתפוז

למעלה