עזרה :)

עזרה :)

אני טסה לשיקאגו למחנה לחודש,אני צריכה שתעזרו לי לעשות רשימת אריזה,תנסו לחשוב על דברים שבדרך כלל שוכחים,דברים מקוריים שלא חשבתי עליהם,סתם דברים שיעשו כיף ודברים רגילים.. תודה ויום מעולה

סתיו מם

New member
הכי חשוב ----

נעלי בית!!! זה אומנם פרט קטן, אבל זה מייד נותן לך להרגיש בבית בכל מקום

קודם כל..

מסרק. מברשת שניים. תחתונים חזיות ובגדים (איך תשכחי
). גרביים. סיכות וגומיות (תמיד אני שוכחת!). איפור. סבונים לפנים (אם את משתמשת). קרם לחות לידיים ולפנים וקרם גוף (אין לדעת מתי תרצי..). דונדוראנט (ככה כותבים?
). דברים מתוקים מישראל, ממליצה בחום על "קליק". דיסקמן. ספר שאת לוקחת מהספריה (אם את במלון, את יכולה לקרוא בלילות אם קשה להרדם..). וזהו, בערך.. אם תהיי יותר ספציפית אני אעזור יותר, טיסה נעימה ובהצלחה!

וואייי תודההה

אז ככה אני טסה לחודש ואנחנו ישנים כ200 אמריקאים בגילי ועוד 8 ישראלים ביער מבודד כשהמטרה להתנתק מהעולם ורק להנות,ישנים באוהלים קבועים לכל 12 בנות או בנים וזה אוהלים נחמדים דווקא עם מיטות בפנים.. יש פעיליות ולפעמים טיול שאורזים הכל ויוצאים לטיול 3 ימים בלי לחזור לאוהל,יש לכן רעיון למתנה שאוכל להביא לבנות שיהיו איתי באוהל?

אמ..

אם את אוהבת להכין צמידים וכאלה שיש עכשיו הרבה שאוהבות.. אז את יכולה לקחת חוטים כל מיני ולהכין גם כשישעמם לך וגם להביא לכל מי שתפגשי שם כמזכרת ממך... או ליקנות משהו מישראל שאין שם או משהו מיוחד ולא כל כך יקר ולהביא להם.... אני מציעה לך לחשוב טוב לפני שאת אורזת חחח שלא תבואי לשם ותגידי שיט שחכתי. זה מזה מבאס...

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif יוו... זה נשמע מה זה כיף../images/Emo70.gif

הנה כמה דברים שכדאי שתביאי: 1. תכיני לעצמך מן "יומן מסע" כזה, שתכתבי בו כל לילה.. ממליצה
2. את יכולה לתכנן "ערב בנות" כזה, שבו תעשו חאפלה עם ממתקים מישראל (מסטיקים למיניהם, סוכריות, במבה/ביסלי ורק לא שוקולד
) את יכולה לארגן משחקים שמשחקים רק בארץ, וללמד אותן... זה יכול להיות ממש נחמד
אין לי עוד רעיונות כרגע אבל אני אשתדל... לאב יוו

Roniii

New member
ומה עם...../images/Emo100.gif

מחממי אוזניים? אני מתה על מחממי אוזניים, אבל תמיד מתפדחת ללכת איתם. מצד שני, כשממש קר בחוץ, זה בטח נראה פחות טיפשי. וקחי דיסקים בעברית, למקרה שתתגעגעי. ועט. כדי לרשום מספרי טלפון של בנים חמודים

batelohs

New member
יש לי גם..

היי , תקחי איתך איזו שהוא מחברת או יומן כדי שתוכלי לספר מה עבר עלייך ואיך הרגשת ומה את עושה בזמן הטיול כדי שלא ישעמם לך... מקווה שעזרתי ותרשמי לי מה את חושבת.. והכי הכי חשוב בהצלחה בטיסה! בתאל.

למעלה