עזרה

ayeletm2

New member
עזרה

נשברה לי הידית של הקלאץ gs500 אני גר בחולון ואשמח עם מישו יבוא לעזור לי (בתשלום כמובן)

אנימור

New member
איזו עזרה אתה צריך ?

ברר במוסכים בדרום תל אביב לגבי ידית משומשת. יכול מאוד להיות שיהיו להם חלפים מאיזה GS מושבת. אני פעם נצרכתי לרגלית מורכב שנשברה, וקניתי מהמוסך שנמצא ליד אישימוטו (לא זוכר את שמו). היה להם שם GS שעבר תאונה, והם מכרו את החלקים התקינים שלו.

Bearing

New member
יש לי עצה

קודם כל שים ניטרל ותניעי שהמנוע יתחמם. אתה יכול להתחיל נסיעה בהילוך ראשון - תכבה את המנוע שים ראשון ותניע - ופשוט סע - זה מה שעשיתי כאשר נקרה אצלי קבל קלאץ'. ניתן להעביר הילוכים גם ללא קלאץ' אם תצתרך לעצור פשט תחזור על התרגיל. לדעתי תגיע למוסך בלי בעייה. כמובן עדיף לקפוץ בבוקר להבנא ידית לחזור ולהרכיב - בGS קלי קלות.

Ninja 636

New member
הכי פשוט..

מפרקים את הידית קלא'ץ השבורה בורג אחד,ממש פשוט ,לוקחים אותה לחנות אופנועים הקרובה לביתך ,מראים לו את הידית השבורה,למרות ש100% הוא יודע איזה ידית מתאימה לGS נותנים למוכר 100 ש"ח מקבלים 40 ש"ח עודף חוזרים, מרכיבים בקלילות .. מצטער עם ההסבר נשמע למוגבלים ,אבל לפי השאלה זה מה שאתה ..

R-o-i

New member
אם אני לא טועה אי אפשר להניא ג'י אס

מבלי להחזיק את הקלאץ'... רועי

Bearing

New member
אם כך צריך לפרק את הידית

ואז המתג של יוניט ידית הקלץ' לא יהיה לחוץ. אצלי לא הייתה בעיהה כזאת - הייתה בעייה להניע רק כאשר רגלית הצד הייתה פתוחה ולא היה קלאץ'

../images/Emo13.gif מה שהחבר שלי לשעבר עשה

היה לו גם גיאס500 ופעם אחת הוא שבר את אחת הידיות בנפילה עם האופנוע בחניה בנתניה. אז מה שהוא עשה כי הוא כזה עצלן ולא היה לו כח ללכת למוסך הוא חיבר ג'בקה מרותכת במקום ידית. אני יודעת שזה מצחיק אבל זה עבד איזה חודש ! באמת !

WildFade

New member
אם זה היה נשבר באמצע נסיעה ../images/Emo12.gif

מישהו היה בוכה

למעלה