עזרה..

דיקלה253

New member
עזרה..

שלום שמי דיקלה ואני בת 25, סטודנטית לחינוך מיוחד , אני עושה כרגע עבודה סמינריונית בנושא של הפרעת קשב וריכוז, אני מתמקדת בטיפול קוגניטיבי התנהגותי. אני קראתי את ההודעות שלכם בפרום.. (ולכן רשמתי את עצמי לפורום המעניין הזה..) ואני נורא מבולבלת אני מבקשת אם תוכלו המנוסים שביניכם לעזור לי בעבודה החשובה הזו אם להפנות אותי לחומרים ספציפים או רק להרחיב את הידע שלי בנושא. אני ראיתי בין היתר שאיריס מנור לקחה חלק פעיל כאן , אני צילמתי כמה מאמרים שלה לעבודה , יש סיכוי שהיא עדיין משתתפת בפורום? תודה בכל אופן ושבוע טוב לכולם..

zivadina

New member
מידע על הפרעות קשב ורכוז

שלום דיקלה, וברוכה הבאה אלינו. בפורום שלנו יש מידע רב על הפרעת קשב ורכוז. אם תמקדי את שאלתך, ייתכן שאוכל לעזור לך יותר. בכל אופן, ד"ר מנור מייעצת כאן בסופי שבוע, כאשר פעם בחודש מחליף אותה ד"ר אדר.

דיקלה253

New member
תודה על התגובה המהירה

היי, קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה.. ואני שמחה להצטרף לפורום. שנית אני מחפשת חומר מחקרי (אלו הדרישות של המנחה שלי) ועדכני בנושא של טיפול קוגניטיבי התנהגותי. צילמתי כה מאמרים של בארקלי והאמת שקשה לי עם האנגלית לוקח לי המון זמן גם לקרוא וגם לתרגם. ואגב אני בעצמי לקויית קשב ורויכז, ובסוף החודש יש לי בדיקת טובה....

zivadina

New member
יש לנו מספר מאמרים מקצועיים

שדליה תרגמה. אני בטוחה שהיא תוכל לעזור לך בזה.

TikvaBonneh

New member
בארקלי בעברית

הספר של בארקלי קיים גם בעברית, קוראים לו "לשלוט בADHD " ויש אותו בסטימצקי

zivadina

New member
אצלנו יש תרגומים חדשים

על התאמת בית הספר לתלמיד ADHD. זהו פרק מתוך הספר הכי חדש שלו, שהוא שלח אלינו בתגובה להתכתבות אתו. כדאי לקרוא במאמרי הפורום.

דיקלה253

New member
zivadina

אני ממש ממש מודה לכם על העזרה וההייסות הרצינית אלי ולסמינריון שלי, אבל, לכל מאמר שאני קוראת אני צריכה פרטים ביבליוגרפיים מלאים ואתן לא מפרסמות את זה כאן...

ריטה ב

New member
בכל מאמר מתורגם יש קישור למקור

מחקרים תוכלי למצוא בספריית ה Pubmed. זהו האוסף המלא והעדכני ביותר של המחקרים הרפואיים, בינם - גם ADHD. רק תעשי חיפוש.

למעלה