עזרה

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
עזרה

אני בשנה ראשונה של רפלקסולוגיה ולאחרונה התחילו לי כאבים חזקים בידיים באיזור של מפרקי האגודלים. הכאבים פחתו למשך תקופה קצרה ועכשיו הם חזרו יחד עם נוקשות בידיים-אצבעות. התחלתי שבוע שעבר את הסטאג' הקליני שלי ובנוסף עושה הרבה תרגולים בבית. עם הכאבים שיש לי אני מפחדת לעשות תרגולים כדי לא להחמיר את הכאבים ושואלת את עצמי מה אני אעשה אם כאבי הידיים לא יעזבו אותי,איך אוכל להמשיך ככה לשנה שנייה ואיך אוכל לפתח קריירה כרפלקסולוגית? האם בכלל במצבי כדאי לי להמשיך לשנה שנייה? האם הידיים לא יותר חשובות מהעיסוק? מכירים את הכאבים האלה? איך התגברתם עליהם? מה אתם מציעים לי לעשות? אל תשלחו אותי לרופאים כי המטרה של לימודים רפואה משלימה זה להפחית את הביקורים אצל הרופאים. תודה לעונים

מקוםבלב

New member
עזרה

שלום לך, בדרך כלל הכאבים מופיעים ממש בתחילת הדרך כשהאצבעות עדיין לא בכושר. למרות שאת לא רוצה שנשלח אותך לרופא נראה לי שכדאי לעשות מספר בדיקות דם ולראות מה קורה. האם מישהו במשפחה סובל מדלקת פרקים? האם הכאבים הופיעו עכשיו בעונת המעבר? האם הכאבים מלווים בנפיחות ? האם יש אודם? . לאחר שתשללי בעיה פיזית או דלקת כלשהי בגוף ניתן לטפל בשמנים. לגבי המשך הטיפול ברפלקסולוגיה תלכי לפי תחושה פנימית שלך מה מתאים ומה לא. אולי את מפעילה כוח רב מידי בטיפול ? תנסי לא לעבוד חזק מעבר למה שמתאים לך. רפואה שלמה

LCA

New member
כמה תשובות

האם מישהו במשפחה סובל מדלקת פרקים? כן,לאבא שלי יש בעיות פרקים וכאבים באותם מקומות שכואב לי. האם הכאבים הופיעו עכשיו בעונת המעבר?לא חושבת, הידיים כאבו לי גם לפני אבל בעונת מעבר זה טיפה התגבר. האם הכאבים מלווים בנפיחות ? קצת נפיחות האם יש אודם? לא יכול להיות שאני מפעילה לחץ חזק מידי בטיפולים ועומדת במנח לא נוח...

מקוםבלב

New member
כאבים במפרקים

שוב שלום, תודה שענית, אני עדיין חושבת שכדאי ללכת לעשות בדיקת דם ולראות מה מקור הבעיה ואם אכן יש סימים לדלקת פרקים.(יש בדיקה מיוחדת). אחריזה יהיה ניתן להמשיך לחשוב על טיפול מתאים. גם תזונה מאוד חשובה במקרה של דלקת פרקים. תמשיכי לעדכן תרגישי טוב

csh018

New member
היי LCA אני רוצה להוסיף על מה שכתבה

מקום בלב ולשאול האם סבלת לאחרונה מאיזו מחלה דלקתית ( במקום אחר בגוף). יתכן ובזמן העבודה את במנח לא נוח לך או לגופך תבקשי מהמורה לצפות בך בזמן טיפול. אני רוצה לגעת בפן ההוליסטי שחסימות אלו עשויות להיות פיזיות או רגשיות האם ישנה איזו חוסר גמישות ?תחפשי את החוסר גמישות שלך בחיים בזמן טיפולים, ממה נגרמת הנוקשות. בנוסף מכיוון שמדובר בידיים שהם מסמלות עשייה - מה עוצר אותך?. טיפול: אולי הייתי מוריד את קצב התרגולים בבית. ברפלקסולוגיה הייתי עובד על מפרק הקרסול – שמפרק זה משוחרר וחופשי ישנה השפעה חיובית על שאר המפרקים בגוף. רפואה שלימה ובהצלחה שלומי

freearth10

New member
ואני רוצה להציע לך

שתשאלי את עצמך: האם יכול להיות שהכאבים האלה באים לשרת איזושהי מטרה, דבר שנמנע ממך מלעשות בגלל הכאב? האם הנוקשות הזאת קיימת רק בידיים? האם יש עוד מקומות בחייך בהם את חסרת רגישות אולי אפילו נוקשה או עקשנית? לפעמים כשמנסים לענות על השאלות האלה - התשובות כבר מגיעות וכשאנחנו מודעים לסיבה שבגלל הופיעה התופעה - אין בה עוד צורך והיא פשוט נעלמת.
מאיה

avorly

New member
LCA, ברוכה הבאה בצל פורומינו

העלית נושא חשוב ומעניין.
לכל החברים שענו.

למעלה