עזרה

mariposa blanca

New member
עזרה

בחודשיים שלוש האחרונים אני מוצאת את עצמי מתחזקת מיום ליום בדת אני מתפללת שלוש פעמיים ביום או מנסה ,קוראת תהילים מברכת על האוכל בקיצור האמונה שלי ממש הפכה להיות מכלום להכל האמונה מחזקת אותי ועוזרת לי להתגבר על כל מה שעברתי אלוקים נותן הרבה אור בחיים שלי מאז שהתחלתי להאמין שוב התפילות מקלות ועושות לי טוב . אבל יש בעיה אני לסבית וחלק אומרים לי שזה מצחיק לסבית שמאמינה כל כך חזק שני הדברים עושים לי טוב ועם שניהם אני שלמה וחלק אומרים ששני הדברים לא מסתדרים ביחד והרי יש הגיון בזה שהם לא מסתדרים אבל אני לא יכולה להחליט מה יותר חשוב לי אני לא חושבת שזה צודק לגרום לי להתרחק מהדת שלי רק כי אני לא אוהבת גברים או להתכחש לעצמי רק כי אני מאמינה וככל שיותר אנשים אומרים לי את זה יותר קשה לי ואני באיזה מקום מוצאת את עצמי במקום ללא יציאה לא רוצה או יכולה לוותר על שני הדברים למרות השוני בינהם ומסביב הלחשים על כמה שמוזר לסבית מאמינה כל כך ואני כבר לא יודעת מה לעשות אני מרגישה כאילו הדת והנטיות עומדות על כף המוזאניים ואני צריכה להחליט מה יותר חשוב לי ומה יותר חזק כדי לגבור על השני ואני ממש לא יודעת מה לעשות אני מבולבלת לא רוצה לוותר על שניהם וכל הזמן אני חושבת על זה ועוד יותר מבלבלת את עצמי ואני באיזה מקום נקרעת בין לבין שני הדברים עושים לי טוב ואני נקרעת בין דת לבין נטיות וממש לא יודעת מה לעשות ואיך להרגיש את עצמי מישהו יכול לעזור

3ba5bun

New member
קודם ישר כוחך על הדרך שבחרת.

הרבה קשיים בדרכך אבל פרו ורבו מאחוריך.החברה תתנקר,גם אחרים, האמונה שלך היא היחידה שתחזיק אותך לאורך הדרך. אל תותרי עליה.

BabyBoy1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני מבין את הדילמה שלך. אבל לדעתי אם את מרגישה שמבחינתל האהבה לנשים והאהבה לאלוהים לא מפריעות אחת לשנייה, אז את צריכה פשוט להמשיך לחיות איך שטוב לך לא משנה מה האחרים אומרים.
המשך חג שמח.

מיטל96

New member
יש תקווה

יקירתי יש לי שתי בשורות מאוד משמחות בשבילך: 1. את ממש לא לבד אני עוברת בדיוק את אותו תהליך כמו שלך 2. אני מארגנת כרגע קבוצה דתית לגילאי 18 ומעלה למפגשים עם רב שיוכל לדבר איתנו בהרחבה על העניין ולהוכיח שאפשר להיות גייז בלי לכפור . במידה ואת מעוניינת לקבל פרטים או כל אחד שקורא ומעוניין לקבל פרטים נוספים מוזמן לפנות אליי דרך המייל שלי

BabyBoy1

New member
היי מיטל

אני אשמח אם תרחיבי טיפה על הנושא של המפגש הזה. בנוסף, תרשמי את המייל שלך שנוכל לצור איתך קשר.

למעלה