עזרה

עזרה בתירגוםם!!!!דחוףףףףף

בקשה עזרו לי אני תכף עפה למופע ואני חייבת שתעזרו לי בצתירגום מכתב שכתבתי לפלורי..בבקשה זה סופר חשוב...ומהר..לפחות תנסו! "לפלורי המדהימה... אנחנו הילה ורותם בנות 14 מירושלים. אנחנו צופות קבועות בסידרה "פלוריסיינטה".מלבד היותך יפה הינך גם שחקנית מוכשרת ומדהימה,שמקסימה אותנו כל פעם מחדש... במהלך שהותך בארצנו,הגענו מספר פעמים למלון ששהית בו,וחיפשנו כל דרך אפשרית להגיע אל הסטארית שלנו,אך למרות כל המאמצים זה לא יתאפשר ומה שנותר לנו עכשיו זה רק לכתוב לך כמה שאת מדהימה וכמה שאנחנו אוהבות אותך,את מקסימה,ואי אפשר לבטא את האבתנו והערצתנו אלייך במילים.... לעולם אל תפסיקי לצחוק ולחייך את החיוך המקסים שלך... בהצלחה עם גידו המדהים!!!ואנחנו מחכות לחתונה... בהמון בהמון המון המון המון המון המון המון..אהבה.. רותם והילה.. מצפות לתגובה.... אימייל:[email protected] נ.ב--->תמסרי נשיקה לוהטת לפריזר ההורססס..!!!!!*מאוהב* " בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צריכה עזרה סופר דחוף!!!!!!!

אולה אנשים... אני הולכת היום להופעה של 11 ואני חייבת שתעזרו לי לתרגם כמה מכתבים... אז הראשון לחואן: לחואן,קוראים לי חן ואני בת 14 ואני אוהבת אותך מאוד ומעריצה אותך מאוד!אין יום שאני לא חושבת עלייך או חולמת עלייך בשבילי אתה השחקן המושלם,אתה הנסיך שלי ואני מאוד עצובה שאתה עוזב,אני אתגעגע אלייך אוהבת אותך ה-מ-ו-ן ומחכה לתגובה חן אימייל:----

מיריתי15

New member
תרגום

"לפלורי המדהימה... אנחנו הילה ורותם בנות 14 מירושלים. אנחנו צופות קבועות בסידרה "פלוריסיינטה".מלבד היותך יפה הינך גם שחקנית מוכשרת ומדהימה,שמקסימה אותנו כל פעם מחדש... במהלך שהותך בארצנו,הגענו מספר פעמים למלון ששהית בו,וחיפשנו כל דרך אפשרית להגיע אל הסטארית שלנו,אך למרות כל המאמצים זה לא יתאפשר ומה שנותר לנו עכשיו זה רק לכתוב לך כמה שאת מדהימה וכמה שאנחנו אוהבות אותך,את מקסימה,ואי אפשר לבטא את האבתנו והערצתנו אלייך במילים.... לעולם אל תפסיקי לצחוק ולחייך את החיוך המקסים שלך... בהצלחה עם גידו המדהים!!!ואנחנו מחכות לחתונה... בהמון בהמון המון המון המון המון המון המון..אהבה.. רותם והילה.. מצפות לתגובה.... אימייל:[email protected] נ.ב--->תמסרי נשיקה לוהטת לפריזר ההורססס..!!!!!*מאוהב* " בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! para flori la ermosa: somos hila y rotem tenemos 14 anos y somos de la siudad jerusalem. siempre nos miramos a floresienta qeremos a desir te que sos linda y mui bien actora. quando jegaste en israel buscamos cual qier manera a encontrar te en el hotel pero no pudiamos. y ahora escrivimos que sos re linda y te quieremos mucho mucho. siempre rie y no seas triste nunca porque tenes linda songrisa. suerte con guido... esperamos al casamiento.. con mucho mucho mucho amor... rotem y hila. mail: [email protected] p.s: manda un beso enorma al frizer el baboso... יש שגיאות כתיב בטוח אני לא ארגנטינאית אבל אני מקווה שהצחלתי לעזור לך ממירית

מיריתי15

New member
עזרה

אני רוצה לשים בפורום וידאו מההופעה וזה לא נותן לי מה לעשות?

MaY1212

New member
נצל"ש../images/Emo27.gif המשך של התמונות

משירשור הפרק היומי... אני ממשיכה פה כי לא שמתי לב ששירשרתי לפרק היומי...

MaY1212

New member
מיכאלה...

אגב בתחילת ההופעה שלנו, ממש כמה דק' לפני שהיא התחילה אחד השחנים הוציא ת'יד כזה והחזיק דובון חמוד קטן וניפנף בו...ניראה לי שזו הייתה מריאנה או פלור...

למעלה