עזרה!!!

100אפי

New member
עזרה!!!

שלום, אני אמא לתינוקת בת ארבעה וחצי חודשים שניזונה מהנקה בלבד. אני סטודנטית וחזרתי לאוניברסיטה כשהיא היתה בת חודש ומאז חצי יום אני שואבת (בהפסקות בין השיעורים) ותצי יום מניקה. הבעיה שלי היא שכבר כמה ימים אין לי מספיק חלב (בערך מאמצע שבוע שעבר) והמוזר הוא שדווקא בימים האלה הייתי איתה כל היום. אני מאוד רוצה להמשיך להניק בלי תוספות, אבל היא כל הזמן רעבה ואני כבר מיואשת (כמה פעמים אפילו נשברתי ונתתי לה חלב שאוב, אבל הוא הולךואוזל לי... ). אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי...

1טלטלים

New member
למה את חושדת שאין לך מספיק חלב

מהן הסימנים שלך/שלה?מה השתנה? כמה פעמים ביום יוצא לך לשאוב,כמה זמן את מקדישה לשאיבה בודדת,באיזו משאבה את שואבת? מה משקלה של תינוקת :לידה ועכשיו. אמא של טל

mom of 3

New member
זה יעבור... אל תתיאשי!../images/Emo24.gif

אנלא מוסמכת או יועצת או משהו רק מנסיון אישי גם אני עברתי סצנריו דומה תשתי הרבה ותשתדלי לישון יכול להיות שתצטרכי להוסיף עוד שאיבה ביום

sagitlaleche

New member
עזרה לשואבת ../images/Emo20.gif

אפי100, זה לא פשוט להסתובב בתחושה שאת לא מצליחה לספק לבתך את מזונה, אבל פרט לקושי בשאיבה, האם את רואה עוד סימנים שמעידים שאין לך מספיק חלב? האם שללת הריון? האם התחלת לקחת גלולות למניעת הריון (גם כאלו שמיועדות לתקופת ההנקה)? האם את נחה/שותה/אוכלת מספיק (כל אחד בנפרד וכולם יחד)? לחץ משפיע על שחרור הורמון החלב, האם את יכולה להוריד הילוך כרגע?

למעלה