עזרה

Buba88

New member
עזרה

עושים בבית הספר שלי חודש של מנהיגות והגינות במסגרת החודש הזה מחר יש לנו פאמל עם אנשי ציבור ותקשורת אך נתקלנו בבעיה שמס' השאלות אליהם בקשר לאלימות מאוד מצומצת.. אודה לכם אם תציעו רעיונות לשאלות או אם תתנו שאלות עניינות ומעניינות !! תודה מראש לכל העוזרים והעוזרות!! אודי

seeyou

New member
חודש של מנהיגות והגינות ../images/Emo45.gif

האם דעת הפאנל -האלימות היא חלק מתרבות או תמון בגנים? -האם קיימת מנהיגות ללא אלימות? -האם חשיפת האלימות בכלי התקשורת לא מעודדת שיכבות נוספות? -האם הגינות היא פונקציה של נורמה חברתית המשתנה בציר הזמן?

Buba88

New member
אין בעיה

יש לנו עוד שאלות... אז מחא אני גם אפרסם אותם ואספר על התשובות שניתנו.. רק בשביל מושגיכם האישי למי ישתתף בפאנל מול הכיתות : -ניר ברקת ( היה מומעד לראש עיריית י-ם ... אני מירושלים אם שכחתי לציין) -שחקנים מבית"ר ירושלים - נציגי משטרה -נציג תקשורת אז מחר אעדכן אתכם בתשובות

seeyou

New member
היי-גם אני ירושלמי ...לשעבר-../images/Emo8.gif

את שחקנים מבית"ר ירושלים תשאלו: - איך הם מסבירים את הקשר בין ספורט לאלימות במיגרשים לא רק בקהל אלא בין השחקנים בזמן המשחק. את נציגי משטרה -תשאלו -למה יש הבדל בהתנהגות השוטרים בפיזור הפגנות של נכים ביחס לפועלי הנמלים. או בין קבוצות חלשות לחזקות. את נציג תקשורת תשאלו -למה מתרכזים לרוב על השלילי בחברה ולא גם על חיובי.הדבר גורם לרושם אצל הצעירים שככה מקובל!

s h o o s h a

New member
שאלות נוספות

האם מוכשרים אנשי החוק (שוטרים/ חוקרים) לטפל בפניות בנושאי אלימות במשפחה?
מדוע אין יותר מקלטים לנשים מוכות ולאוכלוסיה ברמת סיכון גבוהה?
מדוע מערכת החינוך אינה משקיעה יותר משאבים בחינוך נגד אלימות?
מה עושים כדי להקטין ולמגר את תופעת האלימות במגרשי הכדורגל? בהצלחה ונשמח לקרוא את התשובות שניתנו לכל השאלות

למעלה