עזרה

אודי04

New member
עזרה

איך אני יכול לבדוק לאיזה מקצוע אני יותר מתאים,או לאיזה כיוון? . מישהו מיכם מכיר דרך לא יקרה שאפשר דרכה לדעת? אני ממש נואש ממקצוע שלמדתי וממש לא מתחבר אליו. והאמת, שהוא די משעמם אותי,פשוט בעיה רצינית בשבילי מרגיש די תקוע . אודי.

תהליך בירור עם עצמך

שלום אודי הדרך הקנוונציונאלית של מבדקים בוודאי מוכרת לך. ניסית ? מה אתה חושב עליה ? זאת לא הדרך שתעזור לך להיכנס לתהליך שבו אתה פוגש את עצמך. אין בה כלים לבירור עצמי לגבי הכוחות והחסימות. אם אתה מעוניין בסוג כזה של תהליך אני יכול להמליץ לך כפתיחה על מאמר שיעזור לך להתחיל לעשות סדר. שבוע טוב. תקיעות היא רק תחילת הסיפור - אסטרטגיית שינוי קריירה. למאמר אתה מוזמן לבדוק מאמרים נוספים בהצלחה, אמיר דרור

אודי04

New member
אז תעזרו לי לחשוב בגדול

נעזוב רגע את כל המכונים למיניהם שהרי הם לא תמיד מוסיפים לי הרבה. במקרה שלי,הלכתי ללמוד מקצוע רציני משרדי (חשבונאות-יעוץ מס) אני ממש לא יודע מה הביא אותי לזה,אולי בגלל שהתחלתי הנהלת חשבונות ורציתי להמשיך לאיזשהו כיוון.עם סיום הלימודים ניסיתי לעבוד בכמה משרדים ובכל סוף יום עבודה הרגשתי שחוק, הרוס,חסר כל סיפוק,משועמם עד מוות,חנוק ,אין לי יותר מיזה דרך לתאר את ההרגשה.כמובן שלא המשכתי בעיסוק הנ"ל למרות הפוטנציאל הכספי הטמון. מנגד חבריי תמיד אמרו לי שהמקצוע המתאים לי יותר הוא בתחום הרגשי,משהו שקשור ב"לתת" ומכל הלב משהו שאין בו רק לשבת במשרד קבור עם ניירת אלא יותר מגוון ,עבודה בתנועה אפשרי גם עבודה במגע . הבעיה שאני שובר את הרש ולא יודע איזו עבודה מתאימה להגדרות האלו? תעזרו לי,תעלו אפשרויות שיכולות לכוון אותי. בתודה אודי.

מבפנים - לא מבחוץ

אודי, תשמע ! לתשובות סטנדרטיות שבאות מבחוץ יש להם עוצמת הנעה מוגבלת, אם בכלל. ובסופו של דבר אתה רוצה לזוז לכן, תשובות שיכולות להניע, לקחת אותך למקומות חדשים, הן תשובות שיתגלו לך תוך כדי שתברר עם עצמך יותר לעומק מה בדיוק הם הכוחות שלך. ומה כובל אותך, מה הן החולשות. בכך שתממשיך לצפות שמישהו מבחוץ יוציא אותך מהפלונטר תתעלם מכך שרק אתה יכול לראות מה קושר אותך לעמודי המשרד ולחשבונאות. מבלי שתבין מה נדרש להתיר שם, אצל עצמך, ותנסה לזוז כלום לא יקרה. לא התייחסת להמלצה שלי, למאמר ששלחתי אותך לקרוא. האם קראת ? זה דיבר אליך ? זה נגע ? עד כאן, מקווה שזה מועיל אבל מרגיש שזה מוגבל. יום טוב אמיר דרור

למעלה