עזרה

רועי123456

New member
עזרה

פספסתי את הפרק האחרון של או סי מישהו יכול לכתוב מה היה בפרק ואיך הפרק נגמר

אני לא יודעת-אבל נראה לי../images/Emo58.gif

שהסיבה אולי קשורה לפרק שהם שידרו לפני שבוע סת וסאמר חזרו בפרק הקודם והיה שם גם רגע של ריאן ומריסה. אז לדעתי הם משדרים שוב את פרק 22 בגלל שזה פרק שבו סת וסאמר וריאן ומריסה היו ביחד. אולי ל"פצות" את הצופים על זה שהם לא היו ביחד כמעט כל העונה השניה, ולהכין אותם לפרק הבא, שלפי מה שקראתי הולך להיות מאוד חמוד.

חח אם זו הסיבה שלהם אז ../images/Emo58.gif

זו סיבה מפגרת כי במקום לגרום לצופים להתגעגע לעונה הראשונה ששם כניראה קיבלו יותר את מה שהם רצו (לראות את הזוגות יחד) הם צריכים להשקיע בעונה השניה ולגוון בה (אני לא רואה את העונה השניה אבל ככה הבנתי ממך... שהם כל העונה השניה לא ביחד... וגם ככה הבנתי מאחותי שרואה את העונה)

אני חושבת ../images/Emo58.gif

שהמטרה היא לגרום לצופים להתגעגע לתקופה שהזוגות היו ביחד על מנת להכשיר את הדרך לכך שראיין ומריסה יהיו ביחד. אבל כמו שאמרתי זו רק דעתי, אולי יש סיבה אחרת שלא שודר פרק השבוע....

לאאאא ../images/Emo58.gif עונה 2

מריסה לסבית לנצח!!!!!!!

someone65

New member
חחחח

עם כל האהבה שלך ללסביות אפשר לשאול אותך שאלונת נורא אישית? את לסבית?

someone65

New member
חחחח

עם כל האהבה שלך ללסביות אפשר לשאול אותך שאלונת נורא אישית? את לסבית?

orrki

New member
במקום להיות ילדה קטנה

עם כל האהבה של לזוגות האורגנליים אולי תחשבי קצת בהגיון ואולי תחשבי שהפרק שישודר השבוע הוא סגירת מעגל לפרק 22 מהעונה הקודמת

סליחה ???!?!?!?!??!???!

אוקיי, אני המומה מהתגובה שלך !!!! "להיות ילדה קטנה ?? אהאא ?? WTF ???? בסך הכול הבעתי את דעתי בנושא, אולי אתה לא מסכים (למרות שהיא זהה למה שאתה אומר רק שלא השתמשתי במנוח סגירת מעגל...) אבל תלמד לענות ולהגיב לאנשים בכבוד !!!

someone65

New member
עזבי...

מה את מתייחסת? שיגיד מה שהוא רוצה..כנראה זה הוא עם הבעיה- שילמד לקבל דעות של אנשים נ.ב. orkki לא שמעת פעם על המושג סובלנות?

L u L i1

New member
יאאאאא

יעקווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבב גם אתה פו??? חחח ממצב??? לאן נעלמת?????? דרך אגב גמאני לא ראיתי את הפרק.......גם של אתמול לא ראיתי...אני יראה היום שידור חוזר.. בקיצר, מישו יכול לרשום מה היה??...

למעלה