עזרה...

i l a n n a

New member
עזרה...

שלום. אז ככה... נכון להיום אני מוכרת באופן זמני ע"י משהב"ט כנכה וכזכאית לקבלת טיפול רפואי+ ציוד. הפעם הראשונה שפניתי אליהם היתה ביום ראשון מייד לאחר שחזרתי מהרופא, פקססתי את ההפניה שלי יחד עם מכתב מרופא ומרשמים. התקשרתי לטלפון שנתנו לי והשארתי הודעה בתא הקולי (חס ושלום שאדם בשר ודם יענה לי). אני מחכה לתרופות מיום ראשון... או לפחות לטלפון שהם קבלו את הפקס שלי... אני אובדת עיצות!!! בעוד כשבוע אני אתקע בלי תרופות, אין לי מושג איך להשיג את משרד הבטחון חוץ מאשר במספר טלפון שיש לי (ושם לא עונים לי)

shanis

New member
שלום אילנה

טעות שגם אני עשיתי אותה בתחילת הדרך. השארתי הודעות על גבי הודעות למספר טלפון שקיבלתי במכתב ובסוף הסתבר שזה סתם תא קולי של הלשכה שאף אחד כנראה לא מקשיב לו. גשי ללשכת השיקום עם המכתב מהרופא, תבקשי סליחה ותכנסי לאחת המזכירות ותבקשי לברר לאיזו מזכירה רפואית את שייכת (מראש מזהיר אותך שיכול להיות שקצת תטרטרו אותך ממזכירה אחת לשניה עד שהן יסכמו ביניהן מי מטפלת בך). תני לה את המכתב של הרופא ותבקשי את כל ההפניות/טיפולים/תרופות שאת צריכה. הפניות תקחי על המקום ועל תחכי שישלחו לך. לגבי תרופות, זה משהו בד"כ לוקח זמן. אם את נשארת בלי תרופות תקני ועם קבלה תבקשי החזר ממשרד הביטחון. בהצלחה, תגיעי רגועה ועם הרבה סבלנות.

i l a n n a

New member
אז ככה

הטלפון שיש לי מוכח כיעיל... בעבר כבר השארתי שם הודעות וחזרו אלי אחרי חצי יום... (אמנם זה קרה רק פעם אחת אבל עדיין) וההפניה הגיעה אלי בדואר.... אני אחכה עד יום ראשון ואז אני אלך אליהם תודה על התשובה

ביום ראשון סגור

ימי קבלת קהל בלשכות שיקום הם: ימים ב' ו-ה' בין השעות 0800-1300 יום ד' בין השעות 1400-1800 רק לידיעה!!

עָנת

New member
ברוכה הבאה אילנה../images/Emo20.gif

wellcome to the club
אילנה,ראשית אסור להשאר ללא תרופות.מקסימום תבקשי מרופא המשפחה מרשמים,ותצטיידי בתרופות. לגבי משרד הביטחון:למשרד הביטחון יש "נחת רוח"
. ז"א את ואני לא הנכות היחידות. לעיתים צריכים להמתין בסבלנות,ונקבל מה שאנו ביקשנו. אילנה,איזו לשכת שיקום את
את יודעת שיש ימי קבלה ,את יכולה לפנות אליהם פיזית,ולדרוש ההפנייה לתרופות
מס' הטלפון עבור הזמנת תרופות (אם אני לא טועה) הוא מענה קולי בכל הלשכות.

i l a n n a

New member
תודה...

אז קודם כל אני אספר קצת על עצמי... שמי אילנה, אני בת 20 ובמהלך השירות הצבאי שלי אובחנתי כסוכרתית (סכרת סוג 1). שוחררתי מהצבא והחלטתי להתנדב ולסיים שירות "חובה". במקביל תבעתי את משהב"ט... נכון להיום אני שייכת ללשכת השיקום בחיפה. כאשר פניתי אליהם לראשונה (ביום השחרור) נאמר לי כי אין צורך להגיע פיזית אליהם, הכל יכול להתבצע דרך הטלפון והפקס... כמו כן נאמר לי שמאזינים להודעות הטלפוניות כל הזמן ושינתן לי מענה מהיר ואפקטיבי (באמת בפנייה הראשונה קבלתי מענה לאחר כחמש שעות- השארתי הודעה טלפונית וחזרו אלי לאחר כ5 שעות...) אני מבינה שאני לא אחת ויחידה בכל העולם ולצערי ישנם עוד רבים כמוני... אבל אני גם חושבת שלכולנו מגיע טיפול רפואי ברגע האמת ולא יתכן שאני "אתייבש" כשבוע עד שאקבל תשובה... במקרה שלי, היום בצוהריים קבלתי מכתב מלשכת השיקום ושם התבקשתי למלא את הפרטים שלי ע"מ שיספקו לי את התרופות עד הבית... כמובן שכבר היום הטופס מולא והוחזר בשעות הצהריים ללשכת השיקום בעזרת הפקס... אני מקווה שבשבוע הבא אקבל את האינסוליןושאר הציוד... (תמיד יש לי "עודפים" אבל הם הולכים ואוזלים...) תודה לכולם על התשובות...

עָנת

New member
נעים מאוד אילנה,שמי ענת../images/Emo45.gif

אילנה יקירה
ראשית מצרפת לך מאמר טרי שיצא עכשיו מהתנור
,על הקשר בין התפרצות סכרת בצבא
שנית,ע"פ רשמים בפורומים השונים(פורטל נכי צה"ל +פורום נכי צה"ל בנענע) לא את היחידה שמבקרת את שיקום חיפה. מקווה בשבילך שהטיפול בך יהיה ללא עיכובים מיותרים. מאחלת לך בריאות טובה
ואל תשכחי,אנו פה בשבילך
.

i l a n n a

New member
ואו... זה משהו שממש יכול לעזור לי..

ברגע שאני אצליח להבין על מה מדברים שם בין כל הקשקושים המשפטיים... מהמעטפת הכללית של הטקסט הבנתי שזה בהחלט יכול לעזור לי... אני מתארת לעצמי שעו"ד שלי מכיר את הנושא...

i l a n n a

New member
עדכון

היום (שבוע אחרי שהעברתי את כל החומר הנדרש) קבלתי שיחת טלפון ממשהב"ט שאישר לי את קבלת הפקסים... דברה איתי פקידה חמודה שאמרה לי שביום שלישי- גג ביום רביעי אני אקבל את התרופות שלי ואם חסר משהו אז שאני אתקשר אליהם והם ידאגו למלא את החסר... מה גם שהיא טענה שבגלל שזו הפעם הראשונה שלי מולם אז כל הסיפור ארך כ"כ הרבה זמן... היא אומרת שבפעמים הבאות העניין ימשך פחות... (כולי תקווה)

למעלה