עזרה !!

eyay22

New member
עזרה !!

חברה אני משחק ב FM עם מכבי נתניה...... אחרי שעליתי לליגת העל ובעונה הראשונה בליגת העל סיימתי 3 ועליתי לגביע אופ"א.... עכשיו אני בעונה השלישית אני ממוקם 6 שלוש נקודות ממקום 4 ופיטרו אותי. עכשיו רציתי לעת האם זה אפשרי שקבוצות יציעו לך לאמן אותן או שאני צריך לקחת לי קבוצה ? תודה מראש למי שיענה לי תשובה :D

yuvalf90

New member
שאלה על זה למי שמשחק ב fm

נכון בקודמים ב cm היה כזה שמראים לך איזה קבוצות ונבחרות ללא מאמן ? אז יש את זה גם השנה?

OFIR 10

New member
אם האיש אמר

האיש יודע.. אפשר לראות את כל הפרטים על עמדת המאמן של הקבוצה בא..מממ...שכחתי איפה זה, צריך להיות בתפריט של ה manager..

positive energy

New member
לך לתפריטים של המאמן

שמה לך לג'ובס ואז תסדר לפי מקצוע והראשון אמור להיות דרישות עבודה למנג'רים בג'וב סקיורוטי מראים גם מי עומד להיות מפוטר ואתה יכול להכריז על זה שאתה מעוניין

sdoron1979

New member
הקבוצות בישראל רודפות אחרי

אחרי שסיימתי עם אשדוד במקום השני, ולאחר מכן העליתי את אשקלון ליגה וגמר גביע, כעת בעונה השלישית - כל קבוצה שמפטרת מאמן, מעלה את שמי או פונה אלי בהצעות שונות לאמן אותן. זה קצת תמוה שפיטרו אותך עם מיקום כזה.

eyay22

New member
טוב ...

כן הגיוני שירדפו אותך.... כן מעניין למה פיטרו אותי....לא נורא... נחכה לפניות

eyay22

New member
דחוף חברים קיבלתי הצעה !!!!!!1111

חברה קיבלתי הצעה מהפועל עכו ^_^ הם ירדו מליגת העל ועכשיו הם בליגה הלאומית שווה לקחת אותם? לדעתי בליגת העל אין לי סיכוי להשיג קבוצה...מה דעתכם ? ^_^ ^_^ ^_^ נ.ב אני חייב להם תשובה תזדרזו תענו לי מה דעתכם !!

eyay22

New member
כן לקחתי

במקביל אני מאמן את הנבחרת...אוי תקעו לי תקציב קניות של 35 אלף ואני בפגרה לפני תחילת עונה איזה עניים הקבוצה הזאת ^<_>^

לך על שחקנים חופשיים

או כאלה בלי חוזן מוגן. ותמהר לפני שיתפסו לך שחקנים טובים. מקסימום תמכור כמה מהטובים ותקנה במקומם שחקנים יותר טובים בזול

sdoron1979

New member
לך על האתגר

אני סירבתי למכבי או בית"ר באר שבע ואחרי זה הגיע ההצעה מאשקלון, חומר השחקנים בב"ש לה היה נראה לי ובאשקלון חשבתי שאם אני לא אקח אותם אז לא יהיה לי מועדון הרבה זמן. הפועל ת"א פנו אלי פעם אחת עם הצעה של כמעט 6 מיליון ש"ח לרכש, לפני סוף העונה השנייה, סירבתי כי הייתי בדרך לליגת העל וגמר גביע עם אשקלון. למרות שסירבתי, עשיתי שמירה חדשה שבמקרה ואשנה את דעתי וארצה להיות המאמן של הפועל אוכל לעשות לקראת סוף העונה השנייה.. עונה אחרי הם כמעט לקחו אליפות.

עזרה.....

אני מאמן מכבי חיפה בעונה השנייה. עונה ראשונה הכל היה טוב:לקחתי אליפות 8 מחזורים לפני הסוף,לקחתי את גביע הטוטו והגעית לשלב השני בגביע אופ"א שם הודחתי מול ניוקאסל שבסופו של דבר גם לקחו את הגביע. בגביע המדינה היתה לי תקלה בחצי הגמר מול מכבי הרצליה
את העונה השנייה התחלתי בלי קולאוטי ודוידוביץ'. הקבוצה משחקת לא טוב ואני כרגע בסוף נובמבר במקום השלישי 5 נקודות מהמקום הראשון. מה אני יכול לעשות כדי לשפר את השחקנים שלי???? הרי זה כמעט אותו סגל והמחליף שהבאתי לקולואטי הוא דווקא המצטיין בקבוצה. למה שחקנים כמו קטן רוסו ווסקלי שהיו מהמצטיינים בעונה הראשונה מאכזבים אותי עכשיו???? ניסיתי לשנות טקטיקה והמצב השתפר אבל לא משמעותית. מה עוד אני יכול לעשות????

barnet

New member
תביא שחקנים חופשיים או שתשפר את :

תשפר את האימונים.. תקבע תוכניות אימון.. ותנסה להקשיב להרכב שאומרים לך לשים.. לי זה הלך טוב אני במוקדמות ליגת אלופות אחרי אליפות מובטחת ממחזור 28..

OFIR 10

New member
אני רואה שקיבלת פה המון המלצות

אז לא נשאר לי מה לומר, רק שתקשיב לאותן המלצות
תנסה לשתף כמה שפחות שחקנים שהם לא שמחים UNH או שתדאג ששחקני המפתח שלך יהיו שמחים, זה חשוב מאד במשחק. אל תפחד גם לנזוף בשחקנים שמוציאים לך ציוני 3-4 כל משחק, בסה"כ הכל זה מגיע להם
תנסה גם להשתמש יותר במלחמה הפסיכולוגית, יכול להשפיע המון על גישת השחקנים למשחק / גישת היריבה, יכול להכניס לך כמה נקודות מאד חשובות לקופה
בהצלחה..

מי שלא טוב שלא ישחק

תושיב את המאכזבים על הספסל למשחק או שתיים ותראה שהם יחזרו עם יותר מוטיבציה להצליח...לפחות ככה זה אצלי. תשאר עם שיטה 1 קבועה ואל תבלבל כול פעם את הקבוצה עם כול מיני שיטות חדשות ומסובכות

eyay22

New member
חחחחחחח קלטו:

פרשתי מעכו אין לי עצבים .... אני מאמן רק את הנבחרת במסע אל עבר אליפות העולם 2010 התאריך : 15 לספטמבר 2008 מצב הטבלה בליגת העל מצורף בתמונה.....מוזר ביותר

tomash11

New member
?...מה הבעיה בטבלה?..

כולה מחזור רביעי, מה יכול להיות מוזר? חוץ מזה שמקום ראשון עם נקודה אחת לפי התמונה...לא מצאתי משהו מוזר. וזה נראה לי פשוט כי התמונה חתוכה ולא רואים את הספרה השניה... לא?

eyay22

New member
אין בעיה בתמונה

מפתיע לראות את כפר סבא בצמרת ליגת העל ;) וכן לא חתכתי טוב את התמונה... אוף אני חולה :'(

למעלה