עזרה...

nickel18

New member
עזרה...

אוקיי אז קיבלתי את האיי פוד שלי היום :) התקנתי הכל, חיברתי אותו למחשב ו... הוא כל הזמן כותב לי do not disconnect, מה גם שאין לי מושג איך אני בכלל מעביר שירים לאיי פוד. ניסתי גם להוסיף קובץ לאיי פוד דרך המחשב שלי , ולא הצלחתי, המחשב אומר לי שהכונן לא מפורמט, משהו כזה... מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

LinkTree

New member
ממ...

אני מניח שהוא חדש - אתה צריך להתקין אותו בצורה מסודרת - כלומר קודם להכניס את הדיסק שקבלת איתו והוא אמור להתקין את העידכון האחרון של התוכנה (לIPOD) ואחר כך הוא יתקין לך אותה על המכשיר או שפשוט תוריד את העידכון האחרון מהאתר של APPLE ותריץ אותו - הוא יבקש ממך לחבר את נ IPOD ורק אז תחבר אותו ואז הוא יתקין אותו יכון. כשאני קניתי את שלי חיברתי אותו ישר (אחרי שכבר היה לי ITUNES על המחשב והואלא הכיר אותו - זה בגלל שהוא לא אותחל אף פעם)

nickel18

New member
תודה... עוד משהו קטן..

אם אני הולך למישהו , ומחבר את האיי פוד למחשב של מישהו אחר, אני יכול ישר להעביר שירים/קבצים לאיי פוד או שצריכים תוכנה מסויימת..? תודה.

LinkTree

New member
צריך תוכנה

התוכנה הכי טובה (לטעמי) נקראת PODPLAYER אתה פשוט שם אותה בתוך ה IPOD מחבר למחשב אחר ומריץ אותה מהIPOD והיא נותנת לך את כל השירים שיש לך ב IPOD - אתה יכול גם לנגן אותם במחשב השני ישר מהIPOD וגם להעביר אותם למחשב.

TheRealDeal

New member
התוכנה הזאת עובדת כ- PLUG&PLAY?

לא צריך להתקין את התוכנות שקיבלתי עם האיפוד במחשב שאני רוצה להעביר אליו קבצים?

LinkTree

New member
לא צריך להתקין

גם התוכנה הזו היא לא מותכנת זה EXE שרץ ישירות מהדיסק של ה IPOD בלי שיהיה מותקן כלום במחשב המארח. תנסה - תראה

למעלה