עזרה!!!!

ariel1989

New member
עזרה!!!!

היום בפרק היו שתי בדיחות שלא הבנתי: 1. בהלוויה של עראפת אמרו איזה משהו עם מסוק ולא שמעתי כ"כ טוב אז אם מישהו יכול להגיד לי מה זה היה 2. בבדיחה עם הבורגראנץ' ושימי תבורי אז אמרו איזה שם של שיר ולא הבנתי מה מצחיק... אני אשמח אם מישהו יסביר לי תודה רבה לכל מי שעוזר... פשוט מלא פעמים קורה לי שאני לא מבין בדיחות התוכניות וזה משגע אותי!!!!! תודה!

ariel1989

New member
מה ז"א *מתאפק*

נו, אף אחד לא יכול בבקשה לענות לי על השאלות!!!

PopPy

New member
הבנו ב6 פעמים הראשונות!

תפסיק להציף את הפורום או שתחסם.

ariel1989

New member
אתה לא הבנת גם את הבדיחות??

זה לא שאני מנסה להציף או משהו אבל אני לא מבין למה אתם זבלים, אתה למשל שהגבת על ההודעה, לא ראית את הפרק היום??? אז מה אכפת לך להקדיש 2 דקות ולהסביר לי??

PopPy

New member
אני לא מתכוונת לענות לאף אחד

שיקרא לנו "זבלים" או לא מסוגל לחכות בסבלנות יותר מ-4 דקות לתשובה.

מישהו חייב לך משהו?! o_O

לך תראה "דפנה ודודידו" ואז אולי תבין את הבדיחות =\ וזה גם יתאים לרמה השכלית שלך =\ דודון הכוסון

ariel1989

New member
מה אתם רוצים??

תאמינו לי שאני מבין בדיחות וגם נראה לי שהבנתי את אלה, פשוט את הבדיחה עם המסוק לא שמעתי!!!! אז מה הקשר לדפנה ודודידו וזה לא שלא הייתי מוכן לחכות אלא פשוט כל הזמן אנשים השאירו עוד הודעות אז פחדתי שמי שיכנס לפורום לא יראה את זה אז חידשתי את ההודעה, לא כדי להציף. זאתי שכתבה שאנחונו לא עונים למי שקורא לנו זבלים, את פלצנית!!!! וואו, איך קיללתי אותכם, אמרתי לכם שאתם זבלים!!! וואו איזה פרוע אני...

roy gabay

New member
בוא אני יסביר לך בדרך שאתה מבין

בדרך כלל שאני במשטרה- אני רואה אנשים כמוך פלצפנים שלא יודעים לתת כבוד אנשים - והם יורדים לרמות נמוכות. אתה באמת מתחיל לעלות על כל העצבים עם היציאות שלך. אתי ועמוס הם מנהלים את הפורום אני האיית לך שתקלוט(או במקרה זה המוח שלך לקח הפסקה) מ נ ה ל י ם -תן להם את הכבוד שמגיע להם ותאמין לי יש להם דרך לחסום אותך. אם יש לך בעיות תלונות מענות וכדומה- אתה יכול לכתוב אותם על הקרח.

למעלה