עזרה אני צריכה את המילים לשיר כאפה מצלצלת (ניראה לי שככה קוראים לו ) אשמח עם תוכלו לעזור לי:)
ו ורודה וטוב לה New member 26/9/04 #1 עזרה אני צריכה את המילים לשיר כאפה מצלצלת (ניראה לי שככה קוראים לו ) אשמח עם תוכלו לעזור לי
S shanyz1 New member 26/9/04 #2 אני יגיד לך את מה שאמרנו כבר לכולם! אם תקני את הדיסק(שהגיע לאלבום זהב) תוכלי לקבל חוברת בעלת כ-50 עמודים עם המילים לשירים(כולל הכאפה המצלצלת) וגם תמונות צבעוניות. חוץ מיזה, אי אפשר לכתוב פה את המילים.יש זכויות יוצרים...!
אני יגיד לך את מה שאמרנו כבר לכולם! אם תקני את הדיסק(שהגיע לאלבום זהב) תוכלי לקבל חוברת בעלת כ-50 עמודים עם המילים לשירים(כולל הכאפה המצלצלת) וגם תמונות צבעוניות. חוץ מיזה, אי אפשר לכתוב פה את המילים.יש זכויות יוצרים...!
F FunkyGiraffe New member 26/9/04 #3 קני את הדיסק וכל מילה נוספת מיותרת. ויכוח שחוזר על עצמו בריפיטים ולופים 3 פעמים ביום. אין פתרון אחר. קני את הדיסק וזה הכל.
קני את הדיסק וכל מילה נוספת מיותרת. ויכוח שחוזר על עצמו בריפיטים ולופים 3 פעמים ביום. אין פתרון אחר. קני את הדיסק וזה הכל.
ט טיפקסית New member 26/9/04 #4 הדיסק מחכה בחנויות במחיר אטרקטיבי מארז מהודר שכולל את הדיסק וחוברת מושקעת עם מילים של כל השירים ותמונות
הדיסק מחכה בחנויות במחיר אטרקטיבי מארז מהודר שכולל את הדיסק וחוברת מושקעת עם מילים של כל השירים ותמונות