עזרה...

X files Girl

New member
עזרה...

מה מספר הפרק שפאן מגיעה לראשונה בדרגון בול זי? כאילו, הפרק הזה שרואים אחרי 10 שנים מאז שבוו או אני לא יודעת מה כבר מת.. בלה בלה...

Brolly

New member
אמממממ, באימונים לקראת הטורניר

העולמי ממש בפרקים האחרונים אז מראים את פאן כילדה בת 3 שכבר יודעת לעוף אני לא זוכר יותר מקומות שהראו אותה בדי בי זי...

X files Girl

New member
לא לזה התכוונתי.

לפרק הזה של "10 שנים עברו מאז בוו" והבולשיט הזה. כלומר, זה הפרק שגם רואים את ברה לראשונה, את פאן, ואת המשקפיים המכוערים של גוהאן. בלעעע

X files Girl

New member
אה, וגם רציתי את מספר הפרק הזה.

אני רוצה להוריד אותו בקאזא.

gokussj2

New member
הפרקים בקאזה...

רואים אותה בשני פרקים אחד שגוטן וגוקו מתאמנים והשני אחריו זה הטורניר האחרון בדרגון בול זי הפרקים: dbz 274 dbz 275

Brolly

New member
אמרתי לך את הקטעים הנכונים....

אחרי 10 שנים שבוו נוצח פאן עוד לא נולדה.... יש את כל הפרק המוזר הזה עם המסיבה בקאפסול קורפ ואז ישר אחרי זה יש את האימונים לקראת הטורניר העולמי ששם מראים את פאן.... אולי מראים את פאן כתינוקת במסיבה, אבל אני לא בטוח...

MoGanC

New member
התבלבת

הפרק עם המסיבה בקאפסול קורפ קורה רק כמה ימים (או חודשים) אחרי הבסת בו,ופרק אחרי זה זה 10 שנים לאחר מכן,ששם מראים את פאן.

X files Girl

New member
מה? יש פרק של מסיבה

בקפסול בלה בלה? ופאן, דיי, איזה מאמי... איך היא מקפצת ומקפצת... "מספר אחת, מספר אחת, מספר אחת..." ^^ ות'אמת, אף פעם לא חשבתי על גוקו בתור סבא.. מוזר. ומה מספר הפרק של המסיבה בקפסול קורפ [או איך שלא כותבים את זה?]

gokussj2

New member
דייייייייי זה נושא לא חשוב פשוט...

תורידי את הפרקים מ-270 עד הסוף וזהו דייייייייייייייייייייייייי

X files Girl

New member
אה... אוקי ><

וואטאבר... אה יודעף ריטלין עוזר במקרים מסויימים. מה המספר פרק של הפרק של המסיבה בקפסול קורפ?

למעלה