עזרה...

עזרה...

אוקיי..אני מקווה שלא תחשבו שאני משוגעת....אבל.. יש פרסומת של 013 שיוסי סאייס מופיע בה..ושם רואים זוג רבים והוא קונה פרח ומביא לבחור שיביא לבחורה והיא סולחת לו ובלה בלה בלה....עכשיו... יש שיר ברקע...שיא נורא יפה ורגוע..אני לא יודעת אם את השיר עשו בשביל הפרסומת..מן קטע כזה..או שזה שיר תאכלס שיר... כל תשובה תתקבל בברכה... שנת טובה לכולם.....

יווווווווווווו

תודה.. חשבתי תחשבו אני כבר מפגרת ואין שיר כזה..חחחחחחחחח זה שיר מדהים... ואם אתם מכירים אולי עוד שירים בסגנון כזה רגוע יפה כזה..בבקשה בבקשה תרשמו לי.. תודה לכםםםםםםםם חולה עליכםםםםםםםם שנה טובהההההה

ממי...

זה אותו זמר...אבל זה לא השיר.. השיר שהבאת לי זה השיר של הפרסומת של המכוניות שברולט שמוציאים את העטיפה של המכונית..חחחחחח טעות...חפיף.. אולי מישהו יודע למה כן אני מתכוונת...!?!?!!??

שובב120

New member
תשובה

זה שם השיר והזמר manzanita - הזמר dentro de tu aima - שם השיר אני הורדתי אותו מהקאזה אם לא תצליחי תפני אליי בפרטי ואני ישלח לך אותו . תהני

שובב120

New member
תוספת קטנה

יש גם גירסה של דיויד ברוזה לשיר ושמו - בשבילך . תהני ........

ניקולטה

New member
../images/Emo13.gifבתגובה לסגנון המרנגה

אני חדשה כאן, אז קודם כל שלום לכולם! אז ככה: לשאלתך, בימבה הקטנה, לא הייתי אומרת שהסגנון הוא שקט ורגוע - להיפך, סגנון המרנגה הוא קצבי וחי, אבל בכל מקרה אני פחות או יותר מבינה בתחום אז תני לי להמליץ לך פה על מספר שירים Elvis Crespo - Pegate Mala Fe - Party In Miami Los Hermanos Rosarios - Moviendo la Cadera Juan Luis Guerra - A Pedir Su Mano La Banda Gorda - Tu Muere Aqui Bilirrubina לא זוכרת בדיוק שלי מי... Duele - Pochy.familia נראה לי שזה יספיק לך בנתיים... יש לי עוד מלא, חלק מהם במחשב ואני לא יודעת אם השמות שלהם... בכל מקרה, תהני לך!

ניקולטה

New member
תודה תודה

אני לא ממש מבינה מה הולך כאן... אבל מה שכן, הבנתי שאתה המנהל של הפורום.. איך אפשר לדבר איתך בפרטי?

XUXA141

New member
יש לי אותו על איזה דיסק..

פשוט ציינתי שאם מדברים על מרנגה, זה אחד המרנגאים האהובים עלי ביותר.

XUXA141

New member
לא. זה לא הפרסומת הזו.

סואבמנטה אני חושבת שזה בפרסומת של מפעל הפיס עם המכוניות. השיר שמלווה את הפרסומת של יוסי סייאס זה שיר שתורגם על ידי דיוויד ברוזה בתקופת "האישה שאיתי" והנוסח שלו נקרא "בליבך" ( "בליבך אני נמצא כמו שיר, אל נא תנסי זאת להסתיר.."). אני לא זוכרת מי המבצע אבל בהחלט אפשר לחפש לפי מילים בגוגל ואז למצוא את השם המקורי.

בעעעעעע

בגירסא של ברוזה זה מכועררררררר אני רוצה את השיר בגירסא של הפרסומת.. אני מתחרפנת..אני חייבת את השיר הזה.. אני מקבלת בראש כל פעם שאני שומעת אותו...

dalida1988

New member
קבלי אתר

שיש בו את כל השירים של הפרסומות.. תמצאי לך את מה שאת רוצהה

למעלה