עזרה

1D B1

New member
עזרה

מישהו יכול לתת לי רשימה של חנויות אלכוהול בת"א (לא טיב טעם וכאלה)+ כתובת וטלפון או לחלופין איפה אפשר להשיג בקבוקי משקאות מיניאטוריים (לאוסף). תודה.

katadgi

New member
מה לבן 14 יש לחפש בעולם האלכוהול?

בגילך עדיין הייתי משחק ברובוטריקים שלי (טוב טיפה יותר צעיר) לגבי לאסוף בקבוקים, מוכרים בAM:pM בת"א בקבוקי מיני והם גם ממש לא יקרים (בהתחשב באחיהם הגדולים) אני מכיר שני סניפים של AM:pM. אחד בבן יהודה (בסביבות ה40 אם אני לא טועה) וסניף אחר באמצע רחוב "העליה" ואני משער שיש עוד סניפים

1D B1

New member
די ציפיתי לשאלה כזאת

האמת אני לא בקטע של האלכוהול בשביל "לתפוס ראש" וכאלה דברים. יש לי אוסף (לא ממש גדול, משהו כמו 80 בקבוקים) וזה פשוט מעניין אותי- אני קורא ספרים ונכנס לפורומים. אני אוסף בקבוקים כבר משהו כמו שנתיים ואני אוהב את זה- את כל ההתעסקות הזאת בפרטים הקטנים.אם זה לא מוצא חן בעיינייך לא היית חייב לענות לי אבל בכל זאת אני מעריך את זה שענית לי.

an3c

New member
הנה חנות

בארץ שיש לה אתר באינטרנט, כמו כן תמיד יש את EBAY, ושם יש אלפים.

j o s i e

New member
המ...אני יודעת שאני יורה לעצמי ברגל

אבל הגיל של האנשים בפורום הזה בזמן האחרון פשוט הולך וקטן...

amaretto

New member
יש הבדל עצום בין קטינים שכל רצונם

לדפוק את הראש בטקילה תוצרת הארץ הקרובה אליהם, לבין אלו שבאמת מתעניינים באלכוהול. אני זוכר את עצמי בתור קטין (שעושה לא מעט שטויות, אבל זו הצורה היחידה ללמוד, ד"א), מתעניין במה במעבר לסוטול. אני זוכר את עצמי מתפתח (בהתחלה במקביל התפתחות ההורים שלי, ולאחר מכן הרבה מעבר להם) בתחום גיבוש הטעם העצמי באלכוהול, חיפוש אחר משקאות חדשים ולמדית הפולקלור שמאחורי משקאות אלו. אני בהחלט מקווה שהפורום לא יהפוך לפורום "איח מחינים מרגריתה שדופכת את הרעש??" או "איך דופקים את הראש במינימום מחיר, אני קטין, אחי?", אולם אני לא פוסל שתיה מבוקרת בשום גיל.

1D B1

New member
תודה אבל...

אני רוצה כתובות של חנויות בת"א שמתעסקות באלכוהול.

Moonshadow

New member
אני יכולה לתת לך בהרצליה...

יוצא לך להגיע לאיזור מדי פעם?

1D B1

New member
האמת שלא... כנסי

אני פשוט מהצפון ואני נוסע איזה יום לת"א אז רציתי לדעת על חנויות. תודה בכל מקרה

למעלה