קודם כל - תנשום עמוק.
אתה בדרך לגן עדן. לגבי המלצות על איים, זה נורא תלוי בך, באיזה הרכב אתה נוסע (לבד או עם משפחה), מה אתה אוהב לעשות בחופשות שלך (לנוח ולקרוא, לטייל ולהסתובב או לחגוג במסיבות ולישון). בחלוקה גסה |בדגש|קופנגן הוא אי התרמילאים, עם המון מסיבות בעיקר בירח המלא (ואתה תהיה שם בזמן).
קוסמוי אי טיפה יותר בוגר, הרבה יותר גדול, ויש בו גם מסיבות אבל גם בתי מלון יקרים עם בריכות, אופנועים להשכרה ומה-לא.
קו-פיפי (ממערב ליבשה) נחשב למקום מאוד רומנטי, אי קטן שאין בו יותר מידי פעילות, אבל נחשב לאחד היפים בתאילנד
פוקט נחשב למקום של משפחות ומבוגרים, אבל שם תמצא הרבה פעילויות של שיט קיאקים בין תצורות סלע יפות, פארק מעניין עם הופעות וארוחת ערב בסגנון מסורתי תאילנדי, ומגוון גדול של חופים.
קראבי גם נחשב למקום חצי צעיר חצי מבוגר, אבל אני לא יודע עליו הרבה. טיסה לוקחת שעה וחצי מבנגקוק לפוקט או קראבי, אפזר גם לסוע באוטובוס נסיעת לילה (כ-10 שעות). לא נוח, אבל זול יותר. יש עכשיו גם חברות תעופה זולות יותר (ללא שירותי מזון ושתיה על המטוס), שכרטיס בהן עולה 40-50$ (לא בדוק, תוכל למצוא יותר פרטים בפורום טיולים וחופשות לחו"ל של תפוז) אני יוצא עוד 4 שבועות לשבועיים (עם משפחה מורחבת), והייתי בתאילנד כרתמילאי לפני 12 שנה
אז תרגיש חופשי לשאול שאלות