מאי חולת גיא ויו2י
New member
עזרה!!!
כמו שכבר חלקיכם הגדול יודע..תפוז פתח סקר טלויזיה ענק.. השאלה בסקר היא: את מי הייתם רוצים להביא איתכם כדייט לארוחת ערב ראש השנה עם המשפחה? או,בשפה שלנו-את מי אתם הכי מעריצים/אוהבים? המועמדים- אגם רודברג הראל סקעת נינט טייב יעל בר זוהר גיא זוארץ הראל מויאל עופר שכטר אפרת כהן ורדה רזיאל ז`קונט יניב לוי אביעד קיסוס גל רז מירי בוהדנה אניטה פללי מלי לוי צחי אירני טל פרידמן נתן זהבי סנדי בר אסתי המכוערת אז כמו שאתם רואים,יש הרבה סלב..ויש להם הרבה מעריצים.. כך בטח כולם חושבים..אז אני רוצה להגיד לכם משהו- לא!~! ממש לא..אני חשבתי שאלפים יצביעו לסקר.. אבל לא..הופתעתי לגלות שיש רק 166 הצבעות.. זה לא בדיוק 'רק'..אבל זה היום הראשון של הסקר.. אז..אני רוצה לבקש מכולם להתגייס למען האנשים שאנחנו מאוד מאוד אוהבים..כל יום (או לפחות מספר פעמים בשבוע) נמצאים איתנו על מסך הטלויזיה.. אלה בשבילם אומרים לכולם- ''בשעה 8.05 אל תדברו איתי..אני לא כאן..
'' אלו שבשבילם לא הולכים למסיבות..לא יוצאים לחופשות עד שאנחנו מוודאים שלא נפספס (לפחות רובנו) אלו שבשבילם לא יוצאים מהבית,רק כדי לראות אותם וכל פעם מחדש לצפות להפתעה חדשה שנקבל מהיופי והכישרון שלהם, אלו שקונים את כל העיתונים שיש בהם את התמונה של השחקנים..אפילו שיש בהם את השם של ה!!!! אולי אני קצת מגזימה ותצחקו אליי אבל אני יודעת..ואני בטוחה,שיש להם מעריצים ענקייםםםם...!! כי באמת,אבל באמת באמת מגיע להם! בטח אתם עכשיו חושבים..מה זאתי רוצה ממנו? אנחנו אוהבים אותם זה ידוע לנו.. אז זאת לא מטרת ההודעה..כמו שכבר הספקתם להבין.. נערך סקר בתפוז.. כתובת להצבעות: http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=109 תכנסו ותצביעו..בבקשה! כמו שכבר כתבתי,166 הצבעות זה כלוםם!!! אז בבקשה אבל אני באמת באמת מבקשת.. תפרסמו תצביעו ותעשו כל מה שאתם יכולים כדי להוכיח את האהבה שלכם לשחקנים.. ברשימה יש המון המון המון שחקנים וזמרים ובכלל-סלברטאים..! בטוח תמצאו משם כמה שאתם אוהבים אבל באמת באמת.. אז בבקשה-תעזבו אותם בנתיים בצד.. מיכאלה עומדת להיגמר..תוכיחו לאנשי תפוז,למעריצים ובעיקר לשחקנים שאתם באמת באמת באמת באמת באמת אוהבים אותם..כי זה מגיע להם! תצביעו בבקשה לאפרת כהן.. וליניב לוי..ההצבעה לוקחת מספר דקות זה ממש לא קשה.. וככה נוכיח לכולם שאנחנו אוהבים אותם
דורין אקריש המלכה-עדי..התבאסה שנתן או בכלל,אחד מהשחקנים לא מופיעים באנשי השנה..כי היא רצתה שכולם כולם כולם יצביעו להם..
ו...עכשיו ההזדמנות חוזרת..ו-ב-ג-ד-ו-ל! עכשיו זה הרבה יותר קל..ותחשבו..עם יראו שכאן יש הרבה הצבעות ואוהבים אותם-ישתפו אותם בפרסי השנה ואנשי הטלויזיה וכל התחריות כי ככה הם יודעים בבטוח שיצביעו..והצבעות זה SMS וזה כסף וזה רווח ענק.. אז פה זה לא עולה לכם כלום..כמה דקות כדי לפרסם ולהעביר..ולהצביע! זה ממש קל..בכמה קליקים------>אנחנו זוכים! אין פערים גדולים,בכלל לא!! אז הואו נוכיח להם שאנחנו יכולים,שהשחקנים שווים..
ושאנחנו אוהבים אותם..קדימה זה יוצא לדרך
תפרסמו,תעבירו ותתנו לכל מי שאתם רק מכירים (חוץ מאלו ש'שונאים' את מיכאלה...והם ב'מלחמה' בצד של השיר שלנו..שיצביעו לכולם העיקר שהכוכבים שלנו לא יזכו..מה לעשות?! בעולם יש קנאים...
) בבקשה,תראו להם כמה אנחנו אוהבים אותם! זאת ההזדמנות!!!!!!! ופה אני פונה לכל אילו שמבינים באינטרנט ובבנית דפי אינטרנט... אפשר לעשות דף כזה..עם קישור לסקר..ובו תשימו כל מה שעולה לכם בראש.. תמונות של אפרת ויניב,בקיצור הכל..תפרסמו פה..בשירשור הזה כל מה שקשור לדף הזה ולסקר הזה!! אנחנו רוצים שמי שאנחנו אוהבים י-נ-3-ח
תודה רבה רבה לכולם
זה לא כזה קשה כי אין פער כל כך גדול.. עם כל הפורום יצביע ועוד כמה אנשים-נעבור את ה166 הצבעות של כולם ובטח שננצח את נינט ואת כוכבי השיר שלנו (לא נראה לי שהם מתמודדים אבל בכל זאת
) שלא תבינו לא נכון..שמעתי שזו סידרה נורא יפה (השיר שלנו) ואין לי כלום נגדה..אבל עם ככה נצטרך להוכיח שאנחנו אוהבים את אפרתוש ויניבוש ובכלל את מיכאלה------->נעבור גם את זה! סליחה שאני לא מפסיקה לכתוב אבל זה ממש ממש ממש חשוב לנו מי שחושב כמוני שיסמן-
.. בבקשה,יש לנו הזדמנות להוכיח
תודה רבה לכולם.. יוני-סליחה שאני פותחת הודעה פשוט היא נורא נורא חשובה לי..והיא לא ממש קשורה לדעתי לאופ טופיק כי מדובר פה במיכאלה ויש לה חשיבות רבה.. מקסימום עוד מעט תשרשר את זה לאופ טופיק.. אחרי שההודעה תמצא את עצמה! תודה! ושוב סליחה!! מחכים להצבעות רבות!! לא לשכוח לפרסם!
תודה
כמו שכבר חלקיכם הגדול יודע..תפוז פתח סקר טלויזיה ענק.. השאלה בסקר היא: את מי הייתם רוצים להביא איתכם כדייט לארוחת ערב ראש השנה עם המשפחה? או,בשפה שלנו-את מי אתם הכי מעריצים/אוהבים? המועמדים- אגם רודברג הראל סקעת נינט טייב יעל בר זוהר גיא זוארץ הראל מויאל עופר שכטר אפרת כהן ורדה רזיאל ז`קונט יניב לוי אביעד קיסוס גל רז מירי בוהדנה אניטה פללי מלי לוי צחי אירני טל פרידמן נתן זהבי סנדי בר אסתי המכוערת אז כמו שאתם רואים,יש הרבה סלב..ויש להם הרבה מעריצים.. כך בטח כולם חושבים..אז אני רוצה להגיד לכם משהו- לא!~! ממש לא..אני חשבתי שאלפים יצביעו לסקר.. אבל לא..הופתעתי לגלות שיש רק 166 הצבעות.. זה לא בדיוק 'רק'..אבל זה היום הראשון של הסקר.. אז..אני רוצה לבקש מכולם להתגייס למען האנשים שאנחנו מאוד מאוד אוהבים..כל יום (או לפחות מספר פעמים בשבוע) נמצאים איתנו על מסך הטלויזיה.. אלה בשבילם אומרים לכולם- ''בשעה 8.05 אל תדברו איתי..אני לא כאן..