עזרה

Bassיסט

New member
עזרה

דבר ראשון שלום לכולם אני חבר חדש ושרוף חבל"ז על הדורבנים התחלתי לא מזמן להיכנס לתוך העולם הזה של הפורומים פה בתפוז ואני אשמח אם תקבלו אותי בזרועות פתוחות!!! בכל אופן קוראים לי רון ואני בסיסט כן כן כמה מפתיע דבר שני רציתי לדעת אם יש איזשהוא מצב שאני יוכל להשיג את הפלאפון של אייל מזיג הבסיסט של הדורבנים (למי שלא יודע) כי חבר שלי דיבר איתם פעם אחרי הופעה שלהם בבארבי והוא אמר לו שהוא מלמד בס והייתי מת לילמוד אצלו אז אם מישהוא יודע איך אני יכול להשיג תפלאפון שלו אז שיצור איתי קשר או שיפרסם פה משהוא. פליז פליז!!!!

Sn‡ƒƒ

New member
ברוך הבא..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ו.."טוב שבאת!" אני מקווה שתתאקלם מהר בפורום ושיהיה לך רק כיף.. אין לי מושג מה הטלפון של אייל..הלוואי וידעתי..

אמממ....

אני לא חושבת שזה יהיה אפשרי לקבל מאחד מאיתנו את המס' שלו הכי עדיף שתפנה אליו אישית ותבקש... אבל בכל מקרה ברוךךךךךךךך הבא חומד וסתם לידע כללי גם אני אוהבת את אייל!!!

אהלן רון

קודם כל, ברוכה הבאה לפורומינו הקט! אני מקווה שתתאקלם פה מהר! בקשר לשאלה שלך- יש מצב שאייל מלמד, רק אם אתה וצה את הטלפון שלו תצתרך בטח לדבר איתו אישית על זה, גם כדי להשיג אותו, וגם כדי לראות אם הוא מוכן ללמד אותך (בדרך כלל למורים "סלבריטאים" יש מס' תלמידים מסויים שהם עובדים איתם). מקווה שעזרתי!

Bassיסט

New member
ואיך אני יכול לדבר איתו??

הבעיה היא שאני דתי ואני לא יכול ללכת להופעות שלהם ביום שישי בבארבי וחוץ מזה אין להם כמעט הופעות במקומות קטנים יחסית כמו בבארבי שאז הם גם פונים לקהל דיברתי איתו כבר פעם לפני הפירסום המטורף שיש להם היום אבל לא שאלתי אותו לגבי הלימודים בכל אופן אם מישהוא יוכל לעשור לי בזה ואוליי אם הוא יודע על הופעה בקרוב (במקום קטן יחסית ולא בשבת שכניארה הם יםנו לקהל בסוף ההופעה שיהיה לי הזדמנות לדבר איתו) אז שיעדכן אותי וחוץ מזה אם מישהוא הולך להופעה שלהם ביום שישי או שיוצא לו לדבר עם אייל בבקשה בבקשה שידבר איתו עליי כי זה נורא נורא נורא חשוב לי שתבינו אני לא בקטע של "יו אייל מזיג אתה כזה חתיך אני מת עליך" כי אני לא הומו ולא כלום פשוט שתבינו אני בסיסט כבר דיי הרבה זמן ושמעתי הרבה מאוד בסיסטים ישראלים אבל בסיסט כמו אייל לא שמעתי באף מקום הוא מאוד מורכב ומעניין ואני מת ללמוד אצלו ממש לא בגלל שהוא סלבריטאי ממש לא אלא בגלל הידע שלו במוסיקה!!! אז בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! מי שרוצה לעזור לי שידבר איתי בבקשה גם באי סי קיו!!! 144605279 ושיגיד לי לפני זה שהוא מהפורום של הדורבנים כדי שאני ידע על מה הוא מדבר בכלל חחחחחחחח תודה בכל אופן !!!

אני מבינה את הבעיה, אני אנסה לעזור

קודם כל- הפגישה של מאמ"ה לא יוצאת ביום שבת, ככה שאם אתה בא תוכל לדבר איתו אישית על זה. דבר שני- אם לא יוצא לך לבוא, וגם לא תצליח לתפוס אותו אחרי הופעה שכן תלך אליה (הממ, באמת חבל שאין הופעות באמצע השבוע, יש לי חברות דתיות שממש אוהבות את הדורבנים וגם לא יכולות לבוא בגלל השבת)- והסיכויים שזה יקרה לא קטנים- אני אדבר איתו ואנסה להשיג לך
אם הוא מלמד אז לא תהיה לו בעיה לתת לי את הטלפון שלו בשבילך. אה, ואתה צודק בקשר לרמה הגבוה של אייל, הוא באמת אחד מהבסיסטים הכי טובים בארץ, אפילו ידיד שלי שהוא בסיסט ולא אוהב את הדורבנים מודה בזה.

urmel

New member
אני מכיר בסיסט יותר טוב מאייל

לא מכיר אישית אבל קוראים לו אלכס אני חושב שהוא בין הטובים בארץ הוא מלמד כמה מהחברים שלי

Bassיסט

New member
נשמה תודה אין עלייך

אם תוכלי לדבר איתו על זה אז אני נורא נורא אשמח אני פשוט חייב לדבר איתו אם תוכלי למסור לו תמספר שלי (במידה והוא לא ירצה לתת את שלו) אז תני לו את שלי (אני אששלח לך מסר פרטי) בכל אופן ממש ממש ממש ממש תודה אל תישכחי לציין שאני ממש רציני בעניין ושאני נורא אשמח ללמוד אצלו!!! תעדכני אותי אם יהיו התפתחויות וסתם ככה מתי הפגישה של מאמ"ה?

Bassיסט

New member
הייתי מת לבוא

אבל אני בחופשה בים המלח אווווווווווףףףף איך דברים כאלה יכולים להרוס חופשות זה משהוא

ברוך הבאאאאאא../images/Emo24.gif

אממ..גמאני חדשה פה
..ו..הלוואי והייתי יודעת ת'טלפון של אייל (הייתי מבקשת ממנו שיתן לי ת'טלפון של גיא...כן בטח
)

papal

New member
אם תגעי למפגש

אז תשאל אותו אחרי זה ואני בטוח שהוא יענה לך ....

ומה היית עושה עם הטלפון של גיא?

מטרידה אותו באמצע הלילה? מצתערת שאני נשמעת תוקפת, אבל זה בנאדם עם חיים פרטיים ואני חושבת שמספר טלפון לא ממש היה עוזר לך...כאילו, מה- היית מתקשרת...ו...מה? מה כבר היית אומרת לו חוץ מדברים שאת יכולה לדבר איתם איתו אחרי הופעות? מה כבר כל כך חשוב שתפריעי לו במה שהוא לא עושה בזמנו החופשי? הבנאדם פה רצה את הטלפון של אייל מסיבה לגיטימית, ואני אישית אנסה להשיג לו בשביל זה, אבל אני באמת לא מבינה למה עוד צריך את הטלפונים שלהם... ושוב מצתערת אם אני נשמעת תוקפת, הכוונה שלי היא להסביא ולא לכעוס.

היא נראה לי צחקה...

רדו מכל העניין הזה של להיות צדקנים....ירדני אני מבינה שאת לא תוקפת אבל בכל זאת...זכותה לעשות מה בא לה לא? וחוצמזה היא לא נראה לי התכוונה היא צחקה אז יאללה מספיק להיות כאלה.....תהיו קצת יותר זורמים יותר פתוחים זה מדכא את האווירה של הפורום!

נכון...אבל פשוט סתם

נושא מרגיז...לא משנה, פשוט יש לי סיפור עם מספר הפלאפון שלי ואנשים שהתקשרו אליו. נושא רגיש בשבילי.

כתמונית

New member
כמה הזוי!!

עוד באסיסט שקוראים לו רון (אולי גם עליו גלית תדלק...) אל תעלב זה פשוט יצא אירוני משהו.... בכל מקרה...מממ...נראה לכם שהוא מלמד?! זה נכון הם לא מליונים מהדורבנים אבל בכל זה...? (גם אני רוצה!!!!)

למעלה