עזרה

עזרה

הבעיה שלי היא שאין לי שעות שינה סדירות. אני ישן 8-9 שעות בלי הבעיה אבל לא מצליח להסדיר את השעות שאני ישן בהן. לפעמים אני הולך לישון ב 5 בבוקר וקם בצהריים, ואז למחרת אני חייב לדחוף את השעת שינה שלי בשעתיים כלומר ללכת לישון ב-7 בבוקר, ואז למחרת ב-9 בבוקר וככה חוזר חלילה אני עושה מעגלים אני ישן על כל שעות היממה ואני לא מסוגל להסדיר את זה. אני חושב שזה קשור הרבה לפסיכולוגיה. כי תמיד אני אומר לעצמי נו עוד שעה במחשב עוד חצי שעה טלוויזיה. אני לא מצליח להתגבר על זה בבקשה מי שיוכל לעזור , זה כבר שנתיים ככה וכל נסיון לתקן את זה לבסוף נכשל.

דנטל

New member
מאוד לא בריא

אבל רק אתה יכול לעזור לעצמך. הצעה - תשים בפלאפון באופציה של "יומן" שהוא יצפצף לתזכורת בשעה שנראה לך שרצוי שהחיים שלך יותאמו לפיה. בתזכורת תכתוב "עכשיו, אבל עכשיו הולכים לישון!". כשהוא יצפצף, תסגור ישר את המחשב או תכבה את הטלויזיה וכנס למיטה. תן לפלאפון להיות בתפקיד ההורים שמכריחים את הילדים שלהם ללכת לישון.

היי תודה רבה

תודה רבה על ההצעה אני אאמץ אותה !! ומה בדיוק זה לא בריא? הרי בסה"כ אני ישן 8 שעות ...

דנטל

New member
לא חשוב רק להקפיד על סך שעות נכון

צריך גם להקפיד על הלך יום קבוע. מחקרים מראים שאצל אנשים שעובדים בעבודות משמרות (במשמרות לא קבועות), כמו טייסים ודיילות אויר, נפגעת המערכת החיסונית.

למעלה