עזרה

archi02

New member
עזרה

שלום, אני אמורה בימים הקרובים למצוא מרפאת פוריות לשם התחלת טיפול. לצערי אין לי כ"כ הרבה מידע לאיזו מרפאה כדאי לגשת וכן שם של רופא מומלץ. ממה שהצלחתי לבד לגשש, מצאתי את אסותא בת"א שעובדים עם מכב"י והם אמרו לי שאני צריכה לבחור רופא שיבנה לי את תוכנית הטיפולים. הרופאים הם: פרופ' משיח, פרופ' דור ופרופ' לברן. כ"כ הם אמרו שיש אפשרות לעבור את זה באופן פרטי ללא צורך בטופס 17 של הקופה. אני אשמח עם מישהי תוכל לייעץ לי לאן כדאי לפנות ומה הבדלי העלויות בין פרטי לציבורי והכי חשוב שם של רופא. תודה.

שווערצה

New member
פרטי ללא טופס 17 ../images/Emo4.gif

בשום פנים ואופן לא. זה ת'לפים של כסף!!! אני חושבת שבאסותא התכוונו לומר לך שאת יכולה לעבור את התהליך בליווי רופא פרטי, שבמרפאה שלו תקבעו את הפרוטוקול, ואז תגיעי עם טופס 17 לבית החולים, תשלמי השתתפות עצמית (כמה מאות שקלים בלבד) והוא ימשיך ללוות אותך באופן אישי, להבדיל מהרופא התורן במחלקה. בכל מקרה את מוזמנת לעיין במדריך לנשאבת המתחילה באסותא, בו תמצאי תיאור מפורט של תהליך הטיפול באסותא, ואילו כאן תמצאי הסבר על ההבדל בין פרטי לציבורי בלוחות למעלה תוכלי לקרוא המלצות על הרופאים השונים. אם תחליטי לגשת לרופא פרטי, אני יכולה להמליץ בחום רב על פרופ' זיידמן, שעובד עם אסותא. שלושת הרופאים שהזכרת בהודעתך הם בעלי שם ונחשבים מומחים בתחום. לכל רופא תמצאי חסידות ומתנגדות, שדבריהן לרוב מכוונות לאישיות ולא למקצועיות של הרופא. בסופו של דבר הכל עניין של כימיה אישית. מאחלת לך שהות קצרה בפורום

קוקולה30

New member
אני יכולה להמליץ לך על שלי

אבל קחי בחשבון שהוא יקר: מלבד התרופות, כל פגישת ייעוץ, 350 ש"ח, מעקב זקיקים 150 ש"ח, שאיבה והחזרה: 2000 ש"ח. אבל הוא טוב ויש לו קבלות, חוץ מזה שהוא שווה... אם תרצי פרטים נוספים, פני אלי במסר, אני אתן לך את מס' הטלפון שלו.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. שווערצה כבר נתנה לך תשובה מלאה, אז מה שנותר זה להצטרף לאיחולי ההצלחה
. נועם

למעלה