עזרה

עזרה

שלום.. עוד מעט יש לנו נשף (סיום י"ב).. החכתי למלא מקומות כדי למצוא את השמלה המושלמת (בהתחלה רציתי משהו קלאסי ושחור אבל אז חשבתי על זה שכולן בטח ילבשו שחור ולא בא לי להיבלע בין כולם) בסוף מצאתי שמלא עד הברכיים מתנפנפת כזו עם 2 שכבות העליונה היא שחורה ומלמטה מבצבצת השכבה התחתונה שהיא בצבע ורוד זועק כזה.. ויש גם פס ורוד באותו צבע מתחת לחזיה anyway, השמלה היא שמלת קשירה ועם גב חשוף.. אני לא אוהבת ללכת בלי חזיה ולכן אני מחפשת חזיה שאני אוכל ללבוש עם השמלה.. שאוכל לעשות אותה קולר ושיהיה בגב פס שקוף/ גב נמוך (אם יש דבר כזה בכלל..) מישהי יודעת איפה אני יכולה למצוא דבר כזה? וכמה בערך זה צריך לעלות לי ואם יש לי בכלל טעם להתחיל לחפש? תודה מראש לעונות

pilpelet4u

New member
אני רק יודעת שיש חזייה עם גב שקוף..

כי קניתי כזאת לפני כמה שנים.... לני כמה שנים כשקניתי זה עלה לי 100 אולי 150 - גם גב שקוף וגם כתפיות שקופות ככה שאת לא צריכה לעשות את זה קולר...

יש חזיות קולר

[שקופות,ועם צבעים] אני לא בדיוק יודעת איפה, אבל תחפשי בסניפים של המשביר או אפילו בוויקטוריה סיקרט [בקניון הגדול בפ"ת] אני בטוחה שתמצאי. בהצלחה.

L Oo L I T A

New member
יש בקניון איילון (רמת גן)

באחת מהחנויות לבנים לא זוכרת את השם בדיוק.. בקיצור יש שם חזיית קולר עם פס שקוף בגב שעולה 170 שקלים.

למעלה