עזרה

עזרה

הי שלום לכולם שי, פנינה מה קורה מה העניינים אני הייתי כיצד בצד, אני ממש מעריצה את הפורום שלך אתם עוזרים בצורה משגעת פנינה אני מבינה שאת בחופשה ולא רציתי להתקשר ולהפריע אבל המצב לוחץ אני בקשיים -לא רוצה להישמע נודניקית אני כיצד בייאוש, אין לי כח לדבר על זה

בבקשה

שיוואנה בוקר טוב לך אני כתבתי פעם שעברה בשם HANHBITTON אבל החלפתי סיסמא כי יש שם פרטים מזהים לא ידעתי שכל העולם רואה את זה לכן החלטתי להחליף כינוי. מצבי מפורט בהודעה מה-15/6. כרגע המצב על הפנים. קשה לי מאוד ואני נואשתת 2 הגדולים שלי בצבא השבת נשארתי עם 2 הקטנים בני 10, ו-8 אני לבד ומאוד קשה לי חברי לחיים נמצא בכלא (עבירות תנועה) אני כועסת מאוד, הגעתי לפת לחם בגלל המצב ואני לא יודעת מאיפה אשאב כוחות להמשיך.

שיוואנה

New member
אולי את רוצה להפגש עם כמה מאיתנו

ונראה במה אפשר לעזור? ממה את נואשת? מה קורה עכשיו בסוף השבוע הזה? מה התוכניות שלך? מה יש לילדים לאכול? הם בבית הספר עכשיו?

שי ז.

New member
היי ננה

אם יש בעיה של אוכל לשבת ננסה לארגן משהו עוד היום כעזרה ראשונה. אם זה סובל דיחוי ליום א' אז ניפגש ונטפל בבעיות טיפול יסודי יותר.

שיוואנה

New member
שתפי אותי

אני גרה במרכז והבנתי שהיא בירולים, כך שלהגיע עם אוכל לא אוכל אבל אני מוכנה להשתתף כספית ורוצה להיות מעורבת בטיפול היסודי ולעזור. אם את רוצה טלפון שלה בקשי ממני

HANHBITTON

New member
ננה

שי, פנינה, שיוואנה, נורית וכולם מה העניינים הבנתי שפנינה חזרה , וקראתי בפרום האחרון כי יש כיצד כעס אני חושבת שכראש הפורום כבודה במקומו מונח ולא צריכה לכעוס על כי "מישהי תרמה" שלא בידיעתה. אינני רוצה להיכנס בין כולם אבל אתם פורום משגע שעוזר לאנשים והמעשה שעשיתם ביום שישי ואני מאמינה שגם פנינה היתה בתמונה - הוא גדול מהחיים ובזכותכם זה הביא חיוך בפנים של הילדים. פנינה היקרה! יאמר לזכותך כי היגעתי לפורום זה עקב הכתבה בלאישה, והערצתי תוך כדי קריאה את יוזמתך ואת שיקוליך והבנתי שאדם שנפגע (לאו דווקא) הוא הכי פגיע לגבי אחרים הערצתי את מעשיך ואת דרך טיפולך כי מי שלא עובד דברים כאלו - לא מבין מה הקשיים וכמה קשה לאדם להיחשף. באמת פנינה עם היד על הלב לא רוצה שבגלל המעשה הנאצל שנעשה יום שישי מישהו יפגע ושוב תודה לכולכם על הכול על השבת הזו... אבל יום ראשון מגיע ושוב מתחילות הבעיות ואני לא יודעת מה לעשות? חנה

../images/Emo43.gifחברים נמחקה כאן ההודעה של

שקמה ומן וכל ההודעות ששורשרו אליה (אין דרך אחרתלמחוק) שכן ההודעה הכילה גם מספרי טלפון וגם פרסומת ועל פי הוראות תפוז אסור להכניס את שניהם, אז אם יש הודעה שנמחקה של מי מכם יקרים שלי אז אנא כתבו שוב. פנינה

ננה יקרה אני בהחלט מוכנה

לתת כתף בואי נפגש את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני המספר הסלולרי שלי מופיע בכל מקום כולל בכרטיס האישי שלי. פנינה

HANHBITTON

New member
קשר מיידי

פנינה היקרה לא נענתי לשאלתי, איני יודעת איך להגיע אליך, אני לא רוצה להישמע נודניקית אבל המצב ממש נואש וקשה לי מאוד עם זה חנה

למעלה