עזרה !!!

• פותח הנושא yc2
  • פורסם בתאריך

yc2

New member
עזרה !!!

יש לי שאלה מאוד קשה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי. מה הייתם אומרות לאשה שהיא אם לילד אשר גרה עם אב הילד לא במסגרת נישואים אשר מצאה שהיא אינה אוהבת יותר את בן זוגה (אב הילדה) ואוהבת מישהו אחר. במסגרת החיים שלהם אין ספק כי ישנה נוחות רבה בטיפול התינוק וניהול הכלכלה שכאם חד הורית הנוחות הזו תתפוגג ותבוא מציאות קשה... השאלה היא בעצם עד כמה ניתן לוותר עבור הילדים ואיך מסתדרים במעבר הזה והאם זה כדאי אני מתאר לעצמי שאין תשובה חד משמעית אך מאוד הייתי רוצה לשמוע מנשים שכן עברו תהליך דומה . אני מקווה שההקדמה מספיקה על מנת להבין ולהביע דעה אם לא תגידו אני אנסה שוב תודה מראש.

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

כרגע עדיין לא הבנתי מה השאלה בדיוק? מהי מערכת היחסים בין ההורים? האם השיקול הוא כלכלי? ( אם כן, עדיין יש את עיניין המזונות) האם השיקול הוא נוחות בגידול הילד? ( אם כן, עדיין אפשר לשקול משמורת משותפת..) לא עברתי תהליך דומה למה שתיארת אבל אם תרחיב/תרחיבי אנסה לעזור

yc2

New member
re:michali

השאלה היא מה היית מייעצת למישהי אשר חיה עם בן זוג ומגדלים ילד משותף ללא מסגרת נישואים אשר גילתה כי היא מאוהבת במישהו אחר!!! השיקולים - אני מניח שכלכליים טובת הילדה וכו.. לצערי אני לא אשה וקשה לי להבין את השיקולים הרגשיים בעניין גידול הילדה אך אני יכול לשער שכאשה טובת הילדה היא מעל הכל עד כדי הקרבה עצמית ! אני גם לא יכול ליעץ על משהו שאני לא מבין בו מעולם לא גידלתי ילדה כאם חד הורית והקשיים הם רבים , הפחד מלהיות לבד לא להסתדר. איך עושים את זה איך מתחילים האם זה כדאי יש אין סוף שאלות מדובר גם בבחורה צעירה בת 27 שכל החיים לפניה אני לא מחפש תשובה למשהו ספציפי, רק לשמוע איך, מה , ?????

m i c h a l i

New member
רק לשמוע איך ומה...

ממני לא תשמע שזה קל ואני חושבת שגם חבריי לפורום יסכימו איתי... זה לא סוד שלא קל לגדל ילד, בטח ובטח שלא קל לבד. אם השיקולים הם כלכליים בלבד אז כמו שציינתי קודם, האב או האם ( תלוי מי יגדל את הילדה) יהיה חייב לשלם מזונות. אני חושבת שהיא צריכה לשבת ולחשוב טוב טוב לפני שהיא עושה צעד כזה וחייבת לשוחח על כך עם בן זוגה. אין ספק שההחלטה שלה תשפיע על חייהם ויש לו זכות לדעת כיצד היא מרגישה. אולי אם היא תסביר לו את רגשותיה, תנסה להבהיר לו שהיא לא מאושרת עם הזוגיות שלהם ... אולי הוא יבין... ושוב , אני לא מכירה את כל הסיפור לכן לא יכולה לומר משהו חד משמעי. אם היא תגיע להחלטה לעשות זאת ויהי מה אז אני לא חושבת שנוכל להשפיע על ההחלטה.... אולי אם היא היתה נכנסת לכאן ומספרת בדיוק כיצד היא מרגישה והאם היא מוכנה לוותר על חייה כפי שהם היום אוכל לעזור יותר
האם משפחתה תהיה שם כדי לתמוך בהחלטה? בכל אופן , ברגע שההחלטה מתקבלת והיא מרגישה שלמה איתה אז הכל הרבה יותר קל... מבחינה נפשית בכל אופן ( ככה זה היה אצלי)

מנסיון....

לחיות עם גבר שלא אוהבים ולא חשוב מה המניעים אלו חיי תסכול, לא הייתי ממליצה לחיות עם גבר שאין איליו רגשות, זה יעשה לך רק רע. וכן מותר לנו לחשוב גם על עצמנו, טוב לנו טוב לילדנו, לא טוב לנו גם להם לא טוב והם מרגישים את זה גם אם נהיה השחקנים הכי טובים, עליהם אי אפשר לעבוד. בהצלחה בכל אשר תחליטי

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שלום לך! אין אדם שיכול ליעץ לך בסוגייה בזאת! אך מנסיוני (גרושה +4), לכי אחרי קולות ליבך..... את אולי נפרדת מאבי ילדתך אך הוא אינו נפרד מילדתו! בהצלחה!

m i c h a l i

New member
ומזל טוב לך ליומולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזלללללללל טובבבבבבבב

למעלה