עזרה .

iziman

New member
עזרה .

ברצוני ללמוד בארצות הברית או קנדה , מישהוא יכול לעזור לי ולומר מהם הבחינות שאני צריך לעבור על מנת להתקבל לאוניברסיטה שם .

כל אוניברסיטה יש את הקריטריונים שלה

אבל בעיקרון, אתה צריך לעבור מבחו טופל Toefl שזאת בחינה באנגלית, די מתישה לדעתי, וצריך לעבור אותה בצייון מינימלי מסויים - רוב האוניברסיטאות בארה"ב דורשות מינמום 500 אני חושב. חוץ מהמבחן הזה, יש כאלה שאתה צריך להראות להם תעודת בגרות, בחינות נוספות למקצוע שאתה מעוניין בו, ובלי קשר לזה אתה צריך להראות להם אישור שביכולתך לממן את השהות שלך ואת שכר הלימוד בכדי לקבל את האישור קבלה. זה היה חלק בלתי נפרד לפחות באוניברסיטה שאני ניגשתי אליה

berlinale

New member
SAT

זה אם אין לך בגרות, או אם המוסד לא מקבל את הבגרות. אתה צריך להחליט קודם כל מה ואיפה אתה רוצה ללמוד, ואז לראות את דרישות הקבלה באותו מוסד. יש מוסדות שיש בהם עוד מיונים: ראיונות אישיים, כתיבת חיבור קבלה, וכו', לעומת זאת - יש מוסדות שבהם לא ממש משנה הציונים בבגרות - כל עוד אתה זכאי לבגרות, ושרמת האנגלית הנדרשת די נמוכה. אחרי שתחליט מה אתה רוצה ללמוד, יש בפורום את הכתובת של פולברייט (קרן חינוך ישראל-ארה"ב) בתל-אביב, אתה יכול לפנות אליהם ולקבל הרבה מידע.

למעלה