עזרה,

עזרה,

היי כולם, יש לי מחשב פנטיום 2 400 64 ראם. לפני כחצי שנה פרמטתי את המחשב. לפני כמה ימים, כשניסיתי להפעיל את WINAMP, התוכנה נתנה לי הודעה: ``אין די זיכרון זמין לביצוע פעולה זו.צא מתוכנית אחת או יותר ולאחר מכן נסה שנית MMSYSTEM007.`` פליס עיזרו לי. דרך אגב הצלילים בWINDOWS כן עובדים כמו אזהרה או שגיאה.

duke4you

New member
תשובה

נראה לי שעם הזמן התקנתָ תוכנות, שחלקן פועלות ברקע בכל איתחול למערכת ותופסות מקום בram. חלק מהתוכנות נראות לעין ויושבות על הסרגל התחתון, ליד השעון. את החלק השני הכולל בתוכו את התוכנות שנראות לעין ואת התוכנות שאינן נראות לעין, ניתן למצוא במקומות הבאים: 1. ``התחל`` -> ``תוכניות`` -> ``הפעלה``. 2. ``התחל`` -> ``הפעלה`` -> רשום msconfig וגש ללשונית ``הפעלה``. בשתי המקומות תוכל להבחין בתוכנות שמוגדרות לעלות באופן אוטומטי בכל איתחול למחשב, ובעצם פועלות ברקע ותופסות מקום נכבד בram. מה שאתה צריך לעשות, זה פשוט לפנות כמה שיותר מקום בram ע``י מחיקת התוכנות מההפעלה האוטומטית. באפשרות הראשונה -> מקש ימני -> מחק, באפשרות השניה -> הסרת הוי מעל התוכנות. רצוי שלא ``תפנה`` דבר שאתה לא מכיר, כדי שלא תגרום נזק. לעיתים רחוקות מדובר בבעית חומרה, כלומר זכרון ram פגום, אבל לדעתי זאת לא הבעיה.

אז בקיצור...

דבר ראשון תודה רבה על עזרתך. לסגור את רוב התוכניות ולמחוק תוכניות בתפריט התחלה. אם זה לא עובד את הRAM דפוק?

למעלה