עזרה

קושקה1

New member
עזרה

שלום בנות, אני מצטרפת חדשה, אם כי יש עליי ותק בתחום: עברתי 4 הפריות שנכשלו כולן מאותה סיבה - בעייה בביציות שמסרבות לשחרר את החומר הגנטי שלהן על מנת לאפשר מפגש זרע ביצית מוצלח. לכן נוצרי עוברים "מרובי גרעינים". טופלתי על ידי דור וכעת לב-רן שלוחץ עליי לפנות לתרומת ביצית, כי אין לי סיכוי להרות. מישהי שמעה על בעייה כמו שלי? אם כן אשמח לשמוע. בכל אופן אני רוצה המלצה על רופא אחר אם אפשר רופא שאינו עובד באסותא - משנה מקום.... מתנצלת על האורך. הצילו.

סנונית 1

New member
היי קושקה../images/Emo140.gif

אני גם לא מבינה בזה אבל ממליצה על הרופא שלי ד"ר ברקוביץ. יש לו המון מטופלות פה והוא מקסים ומקצועי.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אין לי מושג לעזור לך אבל מהניסיון שיש לי, תמיד תמצאי כאן מישהי שיודעת על מה את מדברת. לצערינו יש לנו כאן 'מגוון' בעיות

קושקה1

New member
עזרה

ברוכות הנמצאות. אני ממתינה בסבלנות ותודה על התשובות.

דנה 3 3

New member
ראיתי שרשור בנושא

לפני כמה ימים היה שרשור בנושא ביציות מגורגרות. אני לא יודעת אם זה אותו דבר. תעשי חיפוש (מצד שמאל למעלה) לפי ביציות מגורגרות ותמצאי כמה הודעות. בהצלחה רבה רבה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני לא בטוחה שהבנתי מה הבעיה, נראה לי שהכוונה לדפקט בחלוקת התא, ואז במקום שני תאים עם שני גרעינים מתקבל תא אחד עם שני גרעינים או יותר. בגדול זאת הבעיה של ביציות מבוגרות- בעיות בחלוקת ההפחתה כאשר נוצרת הביצית ואז יש לה מטען גנטי משובש. ובעיה בחלוקת התאים בעובר. אם הבעיה היא בביציות אני חוששת שיקשה עליך למצוא פרוטוקול שיעזור לך. קחי בחשבון שגם בחלוקה של התא לשני תאים ולעובר שלם עדיין יש סיכון גבוה לשיבושים בחלוקה, כלומר לפגמים גנטיים
. בכל מקרה, ההמלצה שלי להתייעצות הוא דר' קדלרון מבית חולים בני ציון בחיפה. אם קיים סיכוי- הוא הראשון שיגיד את זה. נועם

למעלה