עזרה!

עזרה!

טרריום באורך 2 מ' לבואה קונסטריקטור(נקבה)יספיק לכל החים? תודה מראש רע ליבני

o r i 6 6 6

New member
מה לגבי רוחב וגובה?

ונסה לתת שם יותר רלוונטי לשרשור כמו: טרריום לבואה בוגרת

טרריום לבואה בוגרת

האם טרריום באורך 2 מ' אורך מטר גובה ורוחב מטר יספיק לבואה(נקבה)לכל החיים? תודה רע

obb

New member
יספיק גם יספיק.

דבר איתי בפרטי אני אתן לך מספר של מישהו שמייצר משהו מצויין במחיר זול.

אז ככה....

הטרריום באורך 2 מטר גובה מטר+ ורוחב מטר+, הטרריום מעץ עם ואני צריך לסדר לו תלתות הזה מזכוכית, מנורות חימום ולפרק מחיצה שיש לו באמצא. אני ישים שם את הבואה (נקבה)עכשיו ובשלב יותר מאוחר את הזכר והם יחיו באותו טרריום.

obb

New member
לא אהבתי..

לא רצוי לשים שתי נחשים ביחד מסיבות שאתה יודע אבל אתה מתפתה לשים אותם ביחד. עדיף טרריום של 1.30 מטר לכל אחד ולזכר אפילו 1 מטר מאשר לשים את שניהם ביחד .

אני מתכוון לשים...

אותם ביחד שהם בוגרים, אני יודע על כמה מהפורום לפחות ששמים נחשים בוגרים ביחד.

זו דעת התפרנים בנושא ../images/Emo8.gif

טוב מאחר וההורים שלי לא אוהבים נחשים הם אמרו לי תביא מה אתה רוצה אבל מהכסף שלך ואני לא בידיוק רוצילד אז אני לדוגמא לא יכול לתת לכל נחש אקווריום שמושקע בו איזה 500/600 שקל ויש הרבה כמוני שאולי אצלהם המצב בבית לא טוב כל כך ולא כמו אצלי שפשוט ההורים לא מממנים לי עוד נקודה למחשבה....

אני לא מסכים איתך

במקרה שיש לך שתי בואות בוגרות עדיף להחזיק אותן בטרריום הכי גדול וביחד מאשר בטרריום קטנים ובנפרד. טרריום גדול אחד יתן לנחשים שטח גדול בהרבה ממה שיקבל כל נחש בטרריום בנפרד גם עם שטח הטרריומים הקטנים גדול ביותר ממחצית משטחו של הטרריום הגדול. אני מגדל בואות ביחד וכשצריך להאכיל פשוט צריך להעביר אחד או אחת למכל האכלה ואחרי ששניהם גמרו לאכול אפשר להחזיר אותם.

gyoyo

New member
אני גם מעוניין במספר שלו..

גם אני צריך טרריום גדול

למעלה