עזרה

karka li

New member
עזרה

שלום. אני בת 21 וחברי בן 24 ואנחנו חברים כבר 4 שנים. אנחנו לא גרים יחד. קשה לי להגדיר את מצבינו, אך בוא נגיד שהדברים לא משהו. מהצד שלי, יצא לי החשק לסקס כבר מזמן. אני לא יודעת אם זה בגללו, בגלל משהו שהוא עשה, או בגלל עצמי. אני מוצאת עצמי נמשכת לגברים אחרים, ונהנת לפלרטט. חוצמזה יש לי בעיות נפשיות, אני על אנטי דיכאונים ולכן לא קל לי להיפתח לאנשים אחרים תמיד. אני גם מאוד ביישנית, אבל גברים נוטים להימשך אליי, כי אני לא מכוערת. והוא בנאדם טוב, כל המשפחה שלי אוהבת אותו. הוא תמיד מנסה לעזור כלפי חוץ, במטבח, כשאני לא מרגישה טוב, אבל יש לו בעיה של פתיחות ברגשות. אני לא מבינה אותו הרבה פעמים, כי הוא לא מספר לי על הרגשות שלו, וכשאני מנסה לקבל עזרה נפשית ממנו הוא אטום. אני בטוחה שזה לא בכוונה, אבל קשה לי להתמודד עם הדברים לבד ואני צריכה עזרה. ואליו אני תמיד ניגשת ראשון, אבל אני לא מקבלת. אולי בגלל זה אני מוצאת מפלט אצל אחרים. לא בגדתי בו פיזית אף פעם אבל רוחנית אולי אלף פעם. כשאני איתו אני מרגישה רע, וכשאני לא איתו אני מרגישה רע. אני בטוחה שאני הבעייתית, אבל אני לא רוצה לגרור אותו לכל הבלאגן. ואני מפחדת להתבלגן בעצמי. מה עושים?

seeyou

New member
כול הכבוד לך על הכנות!../images/Emo140.gif

......"אני בטוחה שאני הבעייתית.."!!!!!!! אם הוא לא אוהב אותך כפי שאת מצפה זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך הוא אוהב אותך בדרכו "יצא לי החשק לסקס כבר מזמן"... סקס זה חלק מהזוגיות ולא הכותרת...זאת רק דעתי... חשק זה גורם פנימי-רצוני שלך... "נמשכת לגברים אחרים"...?? למה? מה הם נותנים לך שהמוח שלך משדר עיניין-ואין אותו דבר מהחבר שנמצא על ידך במשך 4 שנים לטוב ולרע? תשוקה מינית מקורה תחילה במוח אם את ניגשת למיטה עם המחשבות שליליות אז אין לך תשוקה מזל שאת לא גבר-אחרת היית כבר אימפוטנטי!!

karka li

New member
ובכן

אני בטוחה שהוא אוהב אותי אחרת מה הוא היה נשאר איתי עם כל הבעיות שלי כ"כ הרבה זמן? אני יודעת שאחרים מזמן היו בורחים ממני... בסקס הוא עושה הכל בשבילי. כל מה שאני רוצה, ואני לא עושה לו כלום, מגעילה שכמותי. איך הוא סובל את זה בכלל? ואני לא יודעת מה יש לאחרים שאין לו. הוא נפלא. ואם אני לא נמשכת אליו יותר? מה גרם לזה? אולי ההתנהגות שלו הובילה לזה? אולי אני גרמתי לזה לבד? ונגיד וזה לא ממש משנה, מה עושים הלאה?

adam33

New member
כרטיס אדום!!!

לך על כך שאת בעצם רוצה מאחרים דברים שבעצם הוא יכול לתת לך בשני המישורים הן במשיכה שלך לאחרים והן בכך שבעצם הם עונים לך על המשיכה אבל לא על התמיכה שגם הם לוקים בה בחוסר ובעצם הם היו מעדיפים קודם כל לשכב איתך ואחרי זה אם ישאר זמן גם להקשיב לך וכרטיס אדום לו על כך שבעצם הוא לא רואה מה שמתחולל מתחת לאף שלו את יודעת שלפעמים את נותנת לחברה המון המון ובכל יום ובדיוק איזה יום בשעה מסויימת את מבקשת ממנה עזרה והיא..לא משיבה לך את העזרה שהית צריכה זה לא משנה מה יהיו הסיבות שהיא תתרץ באותו רגע הית צריכה אותה ובעצם היא יכלה לקנות את כל עולמה בעינייך באותה שניה וכך בדיוק החבר שלך יש לו הזדמנות להוכיח שהוא בן זוג בן זוג זה אינטימיות אבל העיקר של בן זוג זה חבר טוב בכדי לשכב עם מישהי הוא יכול ללכת לנערת ליווי אבל הדבר שמבדיל בת זוג זה " הלדבר ביחד" וברגע שאין לו את זה איתך כל השאר המו קלפים שנופלים אחד אחר השני ולכן במקומך היתי סוחב אותו באוזניים לשיחה ומסביר לו שאת רוצה להרגיש כבת זוג ולא רק כחברה למיטה.. בהצלחה ושבוע טוב

למעלה