עזרה

aasherr

New member
עזרה

אחרי שחזרתי מטיול וניכנסתי פה לעינינים התחלתי לחפש פה משהו מעבר ובאמת אחרי מאמץ גדול של ספורט ואימון גופני גדול, התנזרות ממין ועוד כל מיני תוספות למיניהם אני חוויתי מין תחושה ענקים הייתי במצב של ראייה חושית או לא יודע איך לקרוא לזה כי לא הצלחתי למצוא מאמר בנושא אבל יכולתי ליראות מה שהולך לקרוא יכולתי לסהות מה אנשים עומדים לעשות,מהם כיווני המחשבה שלהם אני לא רוצה להגיד שהצלחתי לקרוא מחשבות כדי לא הישמע פראנואיד אבל היתה לי תחושה דומה מאוד ראיתי את כל החייםפ סביבנו כהרבה הרבה הרבה יותר פשוטים הכל היה צפוי וברור היתה חוויה משחררת ומפחידה באחד אבל אחרי ,כניראה ,עשיית דברים בלתי הולמים חזרתי למאבק ההישרדות הרגיל בחיים שתי שאלות: 1.אם יש מידע על המצב הזה או אפילו רק את שמו 2.בעצם כל מידע על זה ואיך לחזור אליו כי איבדתי את הדרך

n616436

New member
אולי....

פשוט גילית משהו ב ע צ מ ך ,לא בעולם. העולם הוא תמיד איך שאנחנו רואים אותו דרך משקפינו הפרטיות. מה שאתה עשית לעצמך כנראה היה לנקות במובן מסוים מלכלוך את המשקפיים של עולמך ,מה שאיפשר לך לראות הכל נקי יותר. באופן כזה זרמת בצורה כ"כ טובה, גם כלפי אחרים, מה שנתן לך את התחושה שקראת מחשבות.

charlila

New member
"לא רוצה להגיד שהצלחתי לקרוא מחשבות

כדי לא להישמע פרנואיד" - (לא פרנואיד - סתם רברבן) ומה האמת? קראת מחשבות או לא? זה לא סיפור כזה גדול לקרוא מחשבות. כולם עושים את זה מדי פעם, רק אף פעם לא מאמתים, מחוסר הזדמנות או כדי לא להישמע "פראנואידים". מה איכפת לך מה שם המצב? איך לחזור? קודם כל לא להתכחש "כדי לא להישמע פרנואיד" - אם תאמין שלא יכולים לקרות דברים שאכן קרו לך, הם יצאו מתחום האפשרי לגביך.

זה קורה לי גם...

אחרי שאני קורא "חולית" (dune) זה פשוט הרגשה שאתה יודע כל מה שקורה, כל מה שהולך לקרות. ואתה יודע לנתח מעשים של אנשים ופשוט "לקרוא" אותם, לגמרי. אני אתן לך דוגמה - פעם אחת ישבתי עם חברים, דיברנו. וידעתי בדיוק מה הולך להיות המהלך של השיחה, מילה במילה.

aasherr

New member
יפה

שאתה מתחיל להשתלט על זה אפשר לנתב ולשחק עם כל דבר שבא לך אתה מבין את הטריק וכל מה שאתה רוצה שיצא בסוף 1-שהשיחהתוביל ל.... 2=שהבחורה תרצה אותך 3- כל דבר שאתה רוצה שיקרה- זה מה שניקרא גורם

קיקי4

New member
פשוט היית במצב של מודעות גבוהה

ובמצב כזה קורים הרבה דברים בלתי מובנים למצב המודעות הרגילה. ולמזלך המצב הזה גם עבר לו,,משום שאם הוא לא היה עובר אין לדעת היכן היית עכשיו. ידידי, רק שתדע,,האדם צריך להפנים הרבה חוקים גשמיים,נפשיים ורוחניים לפני כניסתו למצב של מודעות מוגברת. כניסה למודעות גבוהה ללא שליטה עצמית וידע מופנם עלול להביא את המתנסה לטירוף מערכות כללי{התקעותה של נקודת המאסף ללא יכולת תזוזה}. נתנו לך לטעום מעט כדי שיהיה לך למה לכסוף,אבל זו אינה המטרה.

aasherr

New member
אז מה המטרה?

המטרות הגשמיות הרגילות של החיים בית משפחה כלב וחצר? באמת מה המטרה?-להתאמץ לשרוד בחיים כדי שהם יעברו בסוף להיות מחוברים לגוף ולהמשיך להתעסק עם החיים שחוזרים על עצמם כל פעם ופעם וכמו שכל העולם עובר אותו גם אתה תעבור אותו ומה אז...

אני לא מאמין שזה ככה...

אני מאמין שכל בן אדם יכול להגיע לזה... לאו דווקא דרך הספרים של קסטנדה...אני לא כל כך מבין בקסטנדה, קראתי רק שתי ספרים שלו - את המסע לאיכטלאן ואת אומנות החלימה. אהבתי אותם מאוד - אבל לא התחברתי אליהם בדרך שאתם התחברתם... אני מאמין שבן אדם יכול להגיע למצב הזה בלי הדרך של קסטנדה - הוא יכול להגיע לזה דרך חלומות צלולים, חוויות חוץ גופניות (שעוד לא חוויותי, אבל אני מקווה מאוד לחוות) ודרך חלומות נבואיים. לי זה קרה דרך הספרים של חולית - הרגשתי כאילו זה פשוט "הקפיץ" את המודעות שלי שלב אחד למעלה. הרגשתי ממש כמו מנטאטט (מי שקרא את הספרים יבין) וזה פשוט מדהים. אבל יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות - מצד אחד אתה אף פעם לא מתאכזב - אבל גם אף פעם לא מופתע. זה כמו לחיות חיים שאת התסריט שלהם קראת מראש. ויש לזה את היתרונות הברורים של זה, אבל גם הרבה חסרונות. סתם חומר למחשבה... ד'א - מה קרה ליפעת שכתבה פה פעם? הרבה זמן לא שמעתי ממנה...

למעלה