עזרה

r u f e s s

New member
עזרה

אני נכנסתי לפורום לפני כשבועיים פעם ראשונה וככה די הבטתי מהצד. אני מאוד מזדהה עם מה שהרבה אנשים אומרים פה. ואיפשהו אני מוצא המון דברים קרובים ללבי ודי קשה לי להוציא אותם אני מאוד מעריך את הצעדים שסיון מספרת עליהם ואת התמיכה הרבה שהיא זוכה לה. ולכן החלטתי קצת להפתח: זה די קשה ואני לא נוהג לעשות זאת אבל ...ננסה: בלי לספר את קורות חיי לפרטים(מענינים אבל נחסוך...) בכמה השנים האחרונות צצו כל מני תחלואות (בריאותיות) אשר תוקפות אותי ללא הרף. מבחור בן 29 בריא לחלוטין ששירת בצנחנים וללא כל בעיה רפואית הפכתי צרכן שירותי בריאות כפייתי. פתאום דלקת ברגל, צרות בשיניים, כאבי גב, מיגרנות איומות ומה לא... רק באחרונה אמרתי לעצמי בנאדם אולי יש פה איזה מוטיב גוף - נפש. מצנחן קשוח שלא מאמין "ברוחניות" או האמין...אמרתי לעצמי ואללה אולי יש פה משהו ואני לא שולל שום דבר אבל....לא יודע זה היה נראה לי די תמוה. אני עובד קשה בתור סטודנט לממן את לימודי (שלא ממש מענינים אותי חשוב לציין) אך "התחלתי ולכן אסיים" ...את התואר....לא נשאר הרבה... אולי באמת אני לא עושה משהו נכון בחיי וזה משפיע עלי... התיחסותכם.... וואו זה היה קשה...

soul27

New member
נפש-גוף

אני מבינה את את הדברים שאתה מתאר. יש קשר ישיר בין למה שקורה בנפש לבין מה שמתרחש בגוף , מה שהנפש מקרינה זה בא לידי ביטוי בגוף. יתכן והמקום בו אתה נמצא, אתה לא מתחבר אליו וזה בעצם לא אתה או לא הייעוד שלך. למזלך אתה בסוף, מה שאני מציעה לך עתה הוא לעשות חשבון נפש ולברר מה הדבר שהכי טוב עבורך, אל תכריח את עצמך לעשות דברים וכמובן הדברים הבאים שתעשה אם הם יהיו באהבה תרגיש בוודאי יותר מרץ, יותר אנרגיה. אני עברתי תהליך דומה רק לאחר סיום לימודים. המקצוע שבו עסקתי לא התאים לי לכן לאחר שנה עזבתי. היום הוקל לי. מה שאני מציעה לך כעת הוא לחשוב בצורה חיובית ולהאמין בעצמך והכי חשוב שתהיה בריא, זה מדהים מה גודל ההשפעה של התהליכים המתחוללים בקרבנו, בהצלחה יפעת.

rama69

New member
ראשית - ברוך הבא

אנחנו פורום של אנשים שיודעים להקשיב ולהגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון, ומקווה שנעזור לך בדרכך החדשה, מוזמן לשלאול ולשתף, בברכת אור ואהבה, אתי

meravor

New member
rufess ../images/Emo24.gif ברוך הבא...

בקשר לשאלה אם יש קשר בין הנפש - לגוף... התשובה היא חד משמעיתכן... אני באופן אישי עברתי שינוי, רוחני... היום אני מבינה את הדברים טוב יותר, מבינה למה במשך תקופה ארוכה הייתי חולה בכל מיני וירוסים , 3 פעמים בשנה שפעת חזקה, ברגע שאתה חלש מבחינה נפשית, הגוף מזמין כל מיני מחלות... אני מאמינה בזה - שכל כאב באיבר מסויים בגוף, יש לו הסבר / סיבה... למשל כאבי שיניים באים בדרך כלל מהתלבטויות... זה שאתה מודע לכך... זה הצעד הראשון... טיפ קטן... תהיה רק איפה שטוב לך... תעשה רק דברים שעושים לך טוב... תטפח את הנפש... ואז הכל יסתדר... גם בריאותית... מאחלת לך, שפע פנימי... והרבה אור...

sunshine2004

New member
../images/Emo13.gifהקשר בין הגוף והנפש...

rufess ברוך הבא לפורום
אני מאמינה גדולה בקשר גוף-נפש... זה כמובן מניסיון... כשאני עושה משהו שנוגד למה שאני חושבת, מאמינה בו... בוחרת בדרך שהיא לא כ"כ נכונה לי - הגוף מאותת לי...בעזרת בעיות בעיניים....בעיות נשימה...ועוד... ומזה אני לומדת על עצמי... בהצלחה בכל אשר תבחר!! שיהיה לך לילה קסום

ברוך שובך אלינו רופוס היקר...

אתה כאן ועכשיו והדבר אומר כי הינך בצעד הראשון במסע חייך אל עבר עצמך. אתה שואל את השאלה וזהו שלב חשוב שאותו אתה חייב להוקיר. במשך הזמן יגיעו אלייך תובנות שדרכם תבין את השילוב האופטימלי בין גוף-נפש,ובין רוח-חומר. הקיצוניות בחיינו הינה מכשול שחשוב להבינו ואם הזמן להתגבר עליו. אישית אני יכול לומר לך כי היום אחרי מצבי קיצוניות רק של חומר וביטול עצמי ודי בבום מצב קיצוני של רוח נטולת חומר הבנתי כי שילוב של שניהם זהו הדבר הנכון(עבורי בכול אופן). אז כול יום שעובר מחלחל הדבר ומטביע לו את מהותו. שולח לך אנכי אור עצום וברכות על היותך,והזמן ייעשה את שלו.

sovlanit

New member
R U F E S S

ברוך הבא ותודה על דבריך. אתה בפתחה של דרך חדשה. מאחלת לך הצלחה רבה ! ישנו ספר הנמכר גם ב"סטימצקי" בשם גופנפש. נסה להשיג אותו . הארועים בחייך הם חלק מתהליך הצמיחה שלך. קבלת מידע מבורך מן החברים כאן. אתה מוזמן להשאר ולשתף אותנו כאוות נפשך. בקשר ללימודים-גם הם נדבך בדרך לעצמך. ממליצה לך על שני אתרים : "הדרך למעלה" "בדרך לאדם שלם". כל טוב .

r u f e s s

New member
תודה

טוב תודה על ההתיחסות.... איך אמר אחד ממכם? אני כאן ועכשיו...

למעלה