עזרה!!!!!

מאסטר2

New member
עזרה!!!!!

עשיתי את השטות הטפשית ביותר - מעדתי , בגדתי , אני כועס , מצטער אומלל - מה עושים????????

שים פתק בכותל ובקש מחילה

אבל אם העניין נשאר חסוי ולא נתגלה, השאר אותו כך - בינך לבין עצמך ורק אלהים יודע. מעבר למחילה, נסה להבהיר עם עצמך שני דברים: 1. מה הביא אותך לבגוד. 2. מה גורם לך ייסורים רבים כל כך לאחר הבגידה אם כבר החלטת לבגוד. כמו שאומר הפתגם - אם הפסדת, אל תפסיד את השיעור. בהצלחה

Melody Girl

New member
פסק דין ../images/Emo88.gif תענית מאסטר 2 :-

היי מאסטר פסק הדין: ========= ביום ה' - 4 לחודש מרץ (יא' באדר תשס"ד) תחול "תענית אסתר". הפוך יום זה ל"תענית מאסטר 2". משמע - עליך לצום מזריחת החמה ועד לשקיעתה וחוץ מזה קרא פרק בתהילים ואם אשתך לא יודעת מכל הסיפור..... תשאיר את זה כך אלוהים יעזור.

helloto

New member
אל תחזור על אותה טעות פעמיים......

היי לך . השאלה למה אתה מיצטער ? בגלל שמעדת וזה לא הלך ? מה היה קורה עם זו הייתה מישהי שכן היה הולך לך איתה גם אז היית מיתנצל או ממשיך את הרומן?? בקיצור על תחזור על אותה טעות פעמיים
.
.

adam33

New member
זה יעבור

כאשר מישהו חושב היום על הבגידה שלו זה לא אומר שזה מה שהוא יחשוב מחר או חודש או חודשיים זה כמו שאתה רואה אוכל משמין ואומר לעצמך אחרי האוכל הזה אני מתחיל בדיאטה ויש רגשות אשמה... אם יש משהו שאתה יכול לעזור לעצמך זה למחוק את כל הטלפונים ואת כל הכתובות ואת כל מה שיאזכר לך את העבר ותתפלל שבאמת זה לא יחזור לך כשיעמוד לך שוב.. ולגבי תגובות השאר...אני מצטרף...אם לא ספרת אל תספר ותעשה וידויי...

למעלה