עזרה !!!

עזרה !!!

אני רואה את הסדרה מההתחלה ואני זקוקה שמישהו יעשה לי סדר בבלגן: -מה זאת הכת של וויט? -מה היא מקס? למה היא כ"כ מיוחדת? -מי זה סנדמן? -איפה הוא? -מה הכתובת קעקע של מקס אומרת? אודה על עזרה ברורה ומהירה :))

moran14h

New member
אני ינסה לענות,יש דברים שגם אני לא

יודעת עדיין טוב הכת של וויט היא מן כת לא מובנת שבדומה לנאצים (איזה דימיון יש לי) חושבת שרק לגזע העליון(שלהם) מגיע לחיות,וזה גם למה הם רוצים להרוג ת'טנסג'נים,כי הן רוצים ליות לבד. סנדמן הוא הבן אדם שיצר את הטנסג'נים כי הוא היה בכת ואז יצא ,אז הוא רצה להציל את בני האדם הרגילים מהגורל שהכת תכננה להם (מוות). עכשיו מקס היא הטנסג'נית המיוחדת (כנראה מנהיגה או משהו) שאמורה להיות זאת שתציל את כולם. הקעקועים אומרים שמקס היא "האחת"(כמו מטריקס) שתציל את כולם וסנדמן גרם להם להופיע. עכשיו תקחי בחשבון שאני לא בטוחה בתשובות שלי אז אם מישהו יסכים לאשר את דברי או לתקן אותם אני ישמח.

ככה : כמה תשובות לשאלות....

הכת של וויט - THE BREEDING CULT. אלפי שנים של הרבייה סלקטיבית, יצרו כפי שהכת מאמינה את האדם העליון. הם מאמינים בביאה (THE COMING) [ככל הנראה מגיפה שתהרוג את כל בני האדם הרגילים] שאחריה חברי הכת "העליונים" ישלטו בעולם.
מקס היא טרנסג'נית, כלומר בת אדם מהונדסת גנטית כדי שהיא תהיה החיילת המושלמת. מקס מיוחדת בכך שאין לה ג'אנק DNA, כלומר כל ה-DNA מקודד למטרה מסויימת. לאחרונה הופיעו עליה רונות - סמלים במינואית עתיקה, אשר ככל הנראה הם מסר מסנדמן, המזהיר מפני הביאה ואומר שמקס היא האחת שתוכל לעצור את הכת.
סנדמן, היה חבר בכת ולמעשה הוא אביו של וויט. סנדמן פרש מהכת לאחר שסירב להעמיד את בנו השני למבחן הנחש, מאחר וידע כי הוא לא יעמוד בזה. הוא למעשה היה זה שהקים את מנטיקור. ג'ושוע היה יצירתו הראשונה. מקום המצאו של סנדמן אינו ידוע.

למעלה